dejan radonjic terenRadonjić: Bodovima sam zadovoljan, ne i nekim stvarima
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom nad Mega Vizurom, u Superligi Srbije, ali i da ima zamerke na „neke stvari“.
-Bili smo jako oprezni s obzirom na pobleme koje imamo. Izašli smo iz Evrope, kompleksne povrede… Nismo mogli da izvuečmo maksimum. Zadovoljan sam bodovima, nekim svarima ne, i nadam se da ćemo što pre da se kompletiramo za završni turnir Jadranske lige – rekao je Radnjić novinarima u Hali sportova na Novom Beogradu.
Zvezda je pobedila Mega Vizuru sa 89:76, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije bez povređenih Raška Katića i Ivana Radenovića. Radonjić je naveo da je neizvesno kada će se oni vratiti treninzima.
-Neizvesno je odrediti termin njihovog oporavka, mnogo nam nedostaju, jer je Zvezda ove godine pravila rezultate timskom igrom, tako da je svaki igrač bitan. Očekujem, ipak, da ćemo vrlo brzo biti kompletni – kazao je trener crveno-belih.
Radonjić nije želeo da istakne igru nijednog pojedinca u večrašnjoj pobedi.
-Svako je uradio ono što je potrebno da bismo slavili. Loše stvari ćemo, koliko sutra, pokušati da korigujemo – rekao je on.
Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je Zvezda pokazala da je kvalitetnija od njegove ekipe.
-Nema tu mnogo priče, Zvezda je kvalitetnija, to su pokazali na terenu a u ovom sastavu, ovo je naš maksimum. Briga nekog da li imamo probleme ili nemamo, mi to moramo da rešimo – rekao je Milojević.
On je posebno istakao partiju centra Zvezde Bobana Marjanovića, koji je postigao 21 poen i imao 15 skokova.
-Bobi je bio nerešiva enigma, dominirao je i u odbrani i u napadu I to je bio ključ ove utakmice – rekao je Milojević.
U sledećem kolu, u subotu, Zvezda na svom terenu igra protiv Radničkog iz Kragujevca, a Mega u ponedeljak protiv FMP-a u Železniku.
Posle tri kola u Superligi Srbije Zvezda ima tri pobede, a Mega jednu pobedu i dva poraza.
Povezana vest:  KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE, Kolo gostujućih ekipa