milos teodosic 2

Hajns: Teodosić mi stalno priča o Zvezdi

Košarkaš moskovskog CSKA Kajl Hajns izjavio je da je oduševljen atmosferom, koju navijači Partizana i Crvene zvezde prave na utakmicama u Beogradu. 
-Nisam imao priliku da igram protiv Crvene zvezde, ali jesam protiv Partizana, navijači i istorija klubova ovde su fantastični. Moj saigrač je Miloš Teodosić i on mi stalno priča o Zvezdi. Klubovi iz Srbije su veoma ambiciozni i imaju sjajne mlade igrače – izjavio je Hajns posle revijalnog meča „Beobasket Stars“ u Kombank areni.
On je reprezentaciji Srbije poželeo mnogo uspeha na predstojećem prvenstvu Evrope.
-Znam da će se uskoro igrati Evropsko prvenstvo. Teodosić je sada kapiten i svakako da želim i njemu i celom timu dosta uspeha na predstojećem takmičenju – rekao je Hajns.
Snažni centar očekuje da CSKA i naredne sezone formira snažan tim, jer Moskovljani uvek imaju najviše ambicije.
-Otišao je Soni Vims koji je bio bitan član ekipe prethodnih sezona, ali moramo da nastavimo dalje. Verujem da će tim pronaći snage i odigrati najbolje što ume. CSKA uvek ima sjajnu ekipu i najviše ambicije – zaključio je američki košarkaš.
Hajns je tokom karijere nastupao je za italijanski Veroli, nemački Bamberg i Olimpijakos sa kojim je osvojio domaći šampionat i dve titule prvaka Evrope.

Povezana vest:  Džikić: Derbi pokazao gde smo mi, a gde je Zvezda