cz fener 06112015 0016

Od četvrtka ulaznice za Zvezda-Real, smanjen kapacitet Pionira

Košarkaški klub Crvena zvezda pustiće u četvrtak u prodaju ulaznice za duel sa Real Madridom u Evroligi, koji će se igrati u hali Pionir i za koji će biti smanjen kapacitet hale.Zvezda je prva dva meča kao domaćin igrala u Areni, a te duele, protiv Strazbura i Fenerbahčea, gledalo je oko 15.000 ljudi, ali je danas objavila da će za utakmicu protiv evropskog prvaka biti drastično smanjen kapacitet Pionira.
-Crvena zvezda podseća da je za ovaj meč drastično smanjen broj ulaznica koje će se naći u slobodnoj prodaji, jer je još pre sezone kupljeno preko 3.000 sezonskih ulaznica. Za ovaj meč visokog rizika važiće i posebni bezbednosni protokoli. Zato molimo sve navijače da znatno ranije dođu u dvoranu Pionir kako se ne bi stvarale gužve na ulazima, jer će kontrole biti detaljne i rigorozne – navodi se u saopštenju kluba.
Šampion Srbije i regiona apelovao je i na sve posetioce da prave „fantastičnu atmosferu“, ali u granicama sporta, jer je klub ranije plaćao visoke kazne zbog ubacivanja predmeta u teren.
Najjeftinije ulaznice su za tribine A, B, C i D, koje koštaju 800 dinara. Cena za parter je 1.300, a za belu i plavu ložu 2.000 dinara. Karte za ložu su 2.500 dinara, a za mesta pored terena 10.000 dinara.
Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a prodavaće se od četvrtka u 10.00 pa do početka meča. Utakmica sa Realom igra se u petak od 20.00.

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE NA TARI, Sloboda prva provera