dejan radonjic cz stras

Radonjić: Važna pobeda u Evroligi

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa večeras ostvarila važnu pobedu protiv Cedevite u Evroligi i da je taj trijumf važan i zbog Jadranske lige, pošto će se te dve ekipe najverovatnije sastati u polufinalu regionalnog takmičenja.
-Uspeli smo konačno da obedimo Cedevitu, zadovoljan sam trijumfom i rezultatom. Pobeda nije važna samo zbog Evrolige već i zbog Jadranske. Dobro smo počeli meč, a Cedevita je mnogo puta ove sezone pokazala da može da igra jako. Malo smo pali u drugoj deonici, oni su to iskoristili, smanjili zaostatak, ali mi smo obavili dobar posao u četvrtoj četvrtini i pobedili – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.
Zvezda je večeras u Pioniru pobedila Cedevitu sa 94:74 i ostvarila četvrtu pobedu u Top 16 fazi Evrolige.
-Na polovini smo Top 16 faze i već imamo četiri pobede, kao prošle godine iz svih 14 utakmica – dodao je on.
Radonjić je naveo da je Stefan Jović doživeo povredu trbušnog mišića, ali da će biti spreman za Kup Radivoja Koraća u Nišu.
Košarkaš Zvezde Vasilije Micić rekao je da igra njegove ekipe u poslednjoj deonici treba da bude putokaz kako igrati protiv Cedevite u narednim utakmicama.
-Ostvarili smo važnu pobedu, igrali smo dobro na početku ali smo do pobede morali da dođemo na teži način. Navijači su bili izvanredni i uz ovakvu publiku možemo da pobedimo svakoga – rekao je Micić.

Povezana vest:  EVROLIGA, Rezultati utakmica 4. kola Evrolige i tabele