slobodan radivojevic vizura trener

Radivojević: Žao mi je što nismo pobedili

Trener odbojkašica Partizan Vizure Slobodan Radivojević rekao je danas da mu je žao što njegova ekipa nije pobedila Kan u utakmici drugog kola Grupe E Lige šampiona.
-Važno je da je igra bila bolja u odnosu na onu prvu… Važno je i to što smo ispunili ono što smo obećali. Ostaje žal, jer smo stvarno bili blizu pobede i pored svih problema i sa ovom decom – rekao je radivojević posle večerašnjeg duela 
Odbojkašice Partizan Vizure poražene su večeras u Beogradu od Kana s 2:3 u setovima u utakmici drugog kola Grupe E Lige šampiona. 
-Ovo nam je podstrek da nastavimo u ovom ritmu, da verujemo u sebe i u ovu mladu ekipu i da probamo da pomeramo granice dok ne pobedimo – dodao je on. 
Odbojkašica Kana Sanja Bursać kazala je da srećna što je igrala u pred beogradskom publikom i dodala da su obe ekipe igrale na vrhunskom nivou. 
-Poštujemo svaku ekipu, ali sve zavisi od nas i naše igre. Na početku smo bile pod stresom, ali smo se potom opustile i igrale na vrhunskom nivou. Mislim da su obe ekipe odigrale super, da je utakmica bila super, da smo videli dobar ritam i dobru igru – rekla je Bursać.
U Grupi E na liderskom mestu je Kan sa četiri boda, druga je ekipa Vakifbank sa tri boda, ali i utakmicom manje, dok Pjačenca treća sa jednim, koliko ima i Partizan Vizura, ali lošijim set količnikom. 

Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORI, Vojvodina bolja od Zvezde posle maratona