VIZvsVOL-001

CEV DENIZBANK LIGA ŠAMPIONA 2016
Vizura poklekla pred Volerom

Aktuelne šampionke Srbije, odbojkašice Vizura pretrpele su i drugi poraz u ovogodišnjem izdanju CEV DenizBank Ligi šampiona. Ovoga puta pred domaćom publikom Ajkulice su poražene od Volera iz Ciriha posle samo tri seta 25:17, 25:17 i 25:12, a meč je posmatrao I selector ženske seniorske reprezentacije Srbije, Zoran Terzić.
Od samog početka meča Volero je dominirao na terenu, a mladi tim Vizure uspeo je da parira koliko je mogao I koliko mu je protivnik dozvolio. Velike zvezde iz gostujućeg tima poput Akinradevo, Mamadove, Rabadzijeve i Riljuk prosto su bile nezadržive na mreži, dok su Ranković I Lozo samo na momente uspele da poremete protivnika.
Jedini egal tokom meča viđen je početkom drugog seta kada je Vizura vodila ljutu bitku poen za poen do 8:8 ali to je bilo kratkog daha jer je Volero do kraja seta bio više nego ubedljiv. U trećem setu sve je bilo jasno, gošće su slavile maksimalnu pobedu a Vizuri je ostalo da se nada bodovima u nekoj narednoj utakmici.
Utakmicu između Vizure i Volera koja je trajala 71 minuta posmatralo je 1300 gledalaca a sudili su Laurentinu Stoika iz Rumunije i Epamino Gerotodoros iz Grčke.
VIZURA: Kocić 6, Lozo 10, Miljević, Aleksić 2, Lazović 4, Ranković 6,Čikiriz 2, Ćirović, Matović, Dimić, Vignjević 1, Pušić (libero). Trener: Željko Tanasković i Ivan Steljić.
VOLERO: Fabiola 1, Živković 8, Rabadžijeva 10, Riljuk 15, Popović (libero), Mamadova 2, Haglund (libero), Granvorka, Langvajler, Orlova 8, Akinradevo 10, Unterneer, Podskalinaja 2, Vansent 4. Treneri: Avital Selindyer I Žil Ferer.

Povezana vest:  Odbojkaši Vojvodine bez osmine finala Kupa CEV