grbicbeach-003

Vladimir Grbić sa reprezentativcima u beach – volley na „Našoj strani mreže“

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju i član odbojkaške „Kuće slavnih“, zajedno sa Milenom Matić, pobednicom prvih Mediternaskih igara na pesku, Stefanom Bastom i Lazarom Kolarićem, prvacima Srbije i pobednicima „Vip Beach Mastersa 2015.“, održao je danas trening sa budućim odbojkašicama u okviru projekta Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, „Naša strana mreže 2015.“, na odbojkaškom terenu kod štanda OSS (A 1 – 3) u hali 1 „Beogradskog sajma“ na 4. Međunarodnom sajmu sporta – „Susret šampiona“.
Grbić je pre početka treninga devojčicama uručio majice „Naša strana mreže“, a posle javnog treninga odigrana je revijalna utakmica.
Ove godine, „Vip Beach Maters školu odbojke“, koju vodi Vladimir Grbić, pohađalo je više od 2000 budućih odbojkašica i odbojkaša, uzrasta do 14 godina.
Cilj projekta „Naša strana mreže 2015.“ je popularizacija odbojke u gradovima i široj društvenoj zajednici uz angažovanje nekadašnjih igrača i trenera, velikana srpske odbojke u godini u kojoj se obeležava 15 godina od najvećeg uspeha naše odbojke – zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju.

Povezana vest:  Trener Zvezde zadovoljan bodom, odbojkašice optimisti