Ivana Jorovic AO 2014Jorović i Danilović najbolji sportisti Čačka

Teniserka Ivana Jorović i biciklista Marko Danilović proglašeni su danas za najbolje sportiste Čačka u 2014. godini, u tradicionalnom izboru Udruženja sportskih novinara tog grada.
Za najuspešnijeg sportskog radnika u 2014. godini izabran je direktor košarkaškog kluba Borac Marko Ivanović, a za trenera Predrag Prokić iz biciklističkog kluba Borac.
Teniserka Sofija Đunisijević iz teniskog kluba Kolos bila najbolja je mlada sportistkinja, dok je najbolji mladi sportista košarkaš Borca Uroš Čarapić.
Nagrada za životno delo otišla je u ruke Predraga Kulaševića, legendarnog čačanskog fudbalera, a specijalne nagrade za ostvarene rezultate dodeljene su osobama sa posebnim potrebama iz sportskog kluba Morava, Kluba slepih i slabovidih lica „Dodir“, Udruženju paraplegičara, kao i sportistima Milošu Lukoviću, Milijanki Luković i Zorici Spasić.
Priznanje za popularizaciju sporta pripala je televiziji Telemark, a za izuzetne rezultate u elitnom rangu takmičenja pohvaljeni su Jelena Vučićević (Atletski klub Sloboda), Klub kontaktnih sportova Borac i Klub malog fudbala Fontana.

Povezana vest:  NORDIJSKO TRČANJE, Iznenađenje Roninga u Otepi