Photo Aleksandar Dmitrovic 0029

Besplatni javni fitnes treninzi na urbanim lokacijama tokom jeseni

Vreme odmora je prošlo, a sezona novih izazova donosi već prepoznatljiv pritisak svakodnevice koji podseća na činjenicu da je svima potrebna fizička aktivnost. Idealno rešenje su besplatni javni fitnes treninzi, pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije Đak Sport, koji se i ove sezone održavaju na urbanim lokacijama Srbije. Urban Fitness treninge vodi Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, nekadašnji profesionalni sportista i osnivač Urban Fitness projekta.
Prvi trening počinje već ovog vikenda, a raspored tokom jeseni je sledeći:
5. septembra od 10.30 časova – letnja pozornica Topčidera
19. septembra – Kalemegdan, Gornji grad
26. septembra – Niš, Hangar
10. oktobra – Mikser House
Prijavljivanje za treninge moguće je preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“ na Facebook strani: www.facebook.com/djaksportskaoprema. Neposredno posle treninga biće organizovano testiranje novog modela ZPump Fusion patika a najuspešniji sa test-poligona dobiće Reebok poklone.

Povezana vest:  MAČEVANJE, „Trofej Beograda” u mačevanju u nedelju u SC „Voždovac” na Banjici

Prema rečima Jasmine Aleksandrov, lični i profesionalni uspesi nas čine srećnim, ali sve je mnogo lakše i lepše ako smo i fizički spremni za sve ono što želimo postići. Zato Reebok i Đak Sport već treću sezonu za redom pripremaju zanimljiv fitnes sadržaj, kako bi svi opet bili u formi, sačuvali snagu, povratili energiju i onaj osećaj ispunjenosti i zadovoljstva sobom.
Reebok Urban Fitness treninge posećuje veliki broj ljudi koji vole da budu fizički aktivni i vežbaju na neobičnim urbanim lokacijama. Kako kažu, svima njima se dopada program vežbi, koji za njih osmišljava Jasmina, a reč je o vežbama koje su vrlo kratke, ali intezivne i bez sportskih rekvizita.
– Odlazak na more ili planinu tokom leta je svakako koristan za naš organizam i uspostavljanje nekog unutrašnjeg mira kome svi težimo. Ipak, to ne znači da smo i dalje u kondiciji i dobroj formi za sve one nove izazove i pritiske koji nas čekaju kada se odmor završi. Kada našim životima ponovo počnu da dominiraju obaveze, vrlo malo činimo za sebe. Upravo naš program vežbi će vam pomoći da postanete bolja verzija sebe, kako fizički tako i psihički. Na treninzima vraćamo osmeh, testiramo izdržljivost, prilagođavamo vežbe svakome pojedinačno i, što je najvažnije, pokazujemo kako da vežbe radite sami, bilo kod kuće, u dvorištu, parku ili kancelariji – ističe Jasmina Aleksandrov koja poziva sve ljubitelje zdravog života i fitnesa da joj se pridruže 5. septembra na letnjoj pozornici Topčidera i treniraju zajedno sa njom.

Povezana vest:  ZOI VANKUVER, ĐULIJANO RACOLI TRIJUMFOM U SLALOMU DONEO PRVO ZLATO ITALIJI U VANKUVERU