navijaci srbije srb dan

KVALIFIKACIJE ZA EP 2016

Orlovi Vas pozivaju da ih podržite u Pioniru, ulaz na utakmicu slobodan uz ulaznicu

 

Muška rukometna reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine. Prvu utakmicu Orlovi igraju sa selekcijom Crne Gore, u sredu, 29. oktobra 2014. godine u beogradskom Pioniru. Dve selekcije sastaju se prvi put od razdvajanja država. Orlovi Vas pozivaju da ih podržite, navijate za njih i budete im podrška sa tribina.

Povezana vest:  SP ŠVEDSKA 2011, Rezultati 2. kola takmičenja u Grupama A i C

Ulaz na utakmicu Srbija – Crna Gora biće slobodan, ali uz ulaznicu. Svi zainteresovani ljubitelji rukometa i reprezentacije kartu za utakmicu Srbija – Crna Gora moći će da preuzmu na blagajnama hale Pionir u sredu, 29.oktobra od 15 sati pa do početka utakmice. Jedno lice može da preuzme maksimalno 4 ulaznice.

Svi oni koji su elektronskom poštom poslali trebovanje ulaznica za utakmicu Srbija – Crna Gora koja će se odigrati u sredu 29. oktobra 2014. godine u Beogradu, u Hali Pionir, iste mogu da preuzmu u Rukometnom savezu Srbije, Obilićev venac 4/II, 27. i 28. oktobra 2014. u vremenu od 12 do 15 časova, a na dan utakmice, na blagajni Hale Pionir od 15 časova do početka utakmice.

Povezana vest:  Žeravica posetio rukometaše u Španiji

Ulaznice se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument sa slikom ili sa članskom kartom RSS.

Rukometaši Srbije u kvalifikacijama za učešće na Evropskom prvenstvu koje se 2016. godine održava u Poljskoj, igraju sa selekcijama iz grupe 4 (Crna Gora, Izrael, Island). Posle utakmice sa Crnom Gorom, reprezentativce Srbije očekuje utakmica u Izraelu sa domaćinom 2. novembra.

Povezana vest:  EP DANSKA I NORVEŠKA, Selektor rukometašica Srbije saopštio širi spisak za EP

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016, održavaju se od oktobra do juna naredne godine. Po dve najbolje reprezentacije iz svake kvalifikacione grupe plasiraće se na EP, kao i najbolja trećeplasirana selekcija.