sanja radosavljevicSANJA RADOSAVLJEVIĆ O RADNIČKOM, KRAGUJEVCU, REPREZENTACIJI, PREDSTOJEĆEM MEČU SA CRVENOM ZVEZDOM

Mlada reprezentativka iz redova Kragujevčanki ,nedavno pristigla sa serije kontrolnih utakmica reprezentacije Srbije,vraća se redovnim klupskim aktivnostima i pripremama za predstojeću prvenstvenu utakmicu sa ekipomCrvene Zvezdeu Beogradu.Sanja je i pored profesionalne karijere uspešan student druge godine pravnog fakulteta u Kragujevcu.

Razgovor upravo počinjemo pitanjem kako i pored napornih treninga uspeva da uskladi obaveze na fakultetu ?

-„Jaka nada koju ništa ne može da sruši“, „Snažan osećaj životnog cilja“. Ponekad ni sama ne znam kako stižem, ali ipak pokušavam da održim ravnotežu izmedju obrazovanja i sporta. Dobra organizacija, mnogo odricanja i eto jedino tako može da se uskladi sve.

Povezana vest:  Rukometaši Srbije poraženi od Hrvatske u prijateljskom meču

Petu godinu si u Kragujevcu i Radničkom.Možemo li te smatrati Kragujevčankom ?

-I dalje sam Pančevka..xaxa. Kragujevac je grad koji pruža velike mogucnosti omladini kako u sportu tako i u obrazovanju. Stoga mislim da ima veliko srce za sve one koji su željni napretka

Dolazak u Kragujevac je pokazalo se bila prava odluka?

-Naravno da jeste. Težak je to bio period i za mene i za moje najmilije. Ali zahvalna sam svima koji su me podržali u tome, najpre mom tati i bratu. Ali i sada da vratim vreme isto bih uradila

Povezana vest:  Milosavljev i Krpež Šlezak najbolji u 2018.

Kako si zadovoljna svojim igrama u reprezentaciji na prethodnim kontrolnim mečevima i šta očekuješ od predstojećeg EP?

-Mišljenja sam da sam iskoristila na pravi način šansu koja mi je pružena. Mislim da će devojke dati sve od sebe, a ujedno ćemo se i nadati najboljem, a to je medalja.

Da se vratimo klupskim temama.Očekuje vas utakmica u nedelju sa starim znancem,ekipom Crvene Zvezde u Beogradu.Navijači očekuju šestu pobedu u nizu.

Povezana vest:  Marjanović: Očekujemo medalju na SP za rukometašice

-Tako je, očekuje nas utakmica sa dobro poznatim protivnikom. Ali pored toga mi radimo punom parom cele sezone, bez obzira na protivnika. Imamo sve pobede i nadamo se da ćemo tim putem i nastaviti. Kako bi ujedno i pokazali i zahvalnost našim vernim navijačima, koji su nam velika podrška tokom cele sezone.

Hvala na izdvojenom vremenu uz želju da ove sezone podigneš koji pehar više.

-Hvala na lepim željama.

PHOTO: Zoran Petrović