velike romske svadbePremijere na kanalu TLC: Velike romske svadbe – Amerika i Plesna takmičenja

Velike romske svadbe – Amerika
U trećoj sezoni, družimo se sa nekim od američkih najekstremnijih romskih zajednica i posećujemo još mnogo venčanja prepunih štrasa. U Alabami i Tenesiju upoznajemo par tinejdžera koji se bore za svoju ljubav, uprkos prastaroj zavadi njihovih porodica. U Kentakiju, 21-godišnja Kajla i 20-godišnja Kendis su sestre koje planiraju događaj veka. One nisu samo sestre, već i najbolje prijateljice, koje planiraju da se udaju u ceremoniji dvostrukog venčanja. Pored toga, u Ohaju, 34-godišnji irski rom Al Burk želi da napusti svoj posao fizičkog radnika i postane prvi američki rom reper. Kada lokalna radio stanica sazna za Alov jedinstven stil, ona mu nudi šansu života. Ove sezone, uz pomoć Sondre Čeli, vodeće romske dizajnerke u Americi, naše romske neveste će stati pred oltar u nekim od najlepših, najsjajnijih i najčudnovatijih haljina koje je Amerika ikada videla.
Od utorka, 29. jula u 20:00

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Na iznenađenje svih, a i nje same, za gazdaricu je proglašena Eva

Plesna takmičenja

Plesni podijumi širom zemlje se osvetljavaju svakog vikenda kako bi se pripremili za šljokice i znoj koji su sastavni deo Pro-Am plesnih takmičenja. Stotine amaterskih plesača, okićenih sjajnim haljinama, neverovatnim količinama spreja za kosu i svim i svačim što blješti, beže u ovaj konkurentan svet. Svaka epizoda serije „Plesna takmičenja“ prati tri takmičara koji prelaze stotine milja i troše hiljade dolara da bi se takmičili za prestižno prvo mesto. Iako dolaze iz svih mogućih okruženja i starosnih grupa, svi oni imaju nekoliko zajedničkih stvari: žestok takmičarski duh, neverovatnu istrajnost i ogromnu želju za pobedom, dok nose svoje najbolje kostime, nakit i šminku. Prosečan amater će potrošiti oko 10.000 dolara na takmičenje ali, uprkos astronomskim troškovima, Pro-Am plesna takmičenja privlače i bogate i siromašne koji se bore u velikoj društveno-ekonomskoj areni: na podijumu za igru.
Od subote, 2. avgusta u 20:00

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Vidovita Soraja ponovo u akciji: sanjala ko večeras ispada, ali i povratak svih ukućana!