SURVIVE

Šta nas čeka u novoj sezoni serije „Okružen mrtvima“?

Zvezda serije „Okružen mrtvima“ (Walking Dead) Norman Ridus, koji igra svima omiljenog „redneka“ naoružanog samostrelom, upozorio je obožavaoce da pripreme papirne maramice za petu sezonu popularne serije o zombijima.
Četvrta sezona završena je dramatično, sa svim preživelim iz zatvora koji se ponovo sreću, i bivaju zatvoreni, u stočnom vagonu.
Ridus je „Hafington postu“ rekao da se ekipa „vraća na velika, velika vrata“.
Prva epizoda nove sezone biće, kaže on, ogromna. „Neki delovi su toliko neverovatni da sam gledao Endija (kolega Endrju Linkoln) i pitao ga ‘Kako će ovo da stave na televiziju. Toliko je strašno’. A on se nagnuo i rekao ‘Brate, to kažeš za svaku sezonu'“.
Ridus je nagovestio i da će cela jedna epizoda biti posvećena samo njegovom liku – Derilu Diksonu i još jednom liku, ali nije želeo da otkrije o kome je reč.
Na komentar da su obožavaoci serije zapretili da će izazvati pobunu ako Deril pogine, budući da je nekoliko glavnih i voljenih likova izgubilo život tokom serije, Ridus je kroz smeh rekao da će on biti prvi koji će se pridružiti pobuni.
-Biću prvi koji će zapaliti šibicu. Uložio sam mnogo truda u ovaj lik, mnogo razmišljanja, kao i pisci, režiseri i producenti. Ovo je moja životna uloga. Kada čujem stvari tipa ‘Ako Deril umre biće nereda’ oduševim se. To shvatam kako kompliment i zato se još više trudim na svom liku. Ali ako se to dogodi, biću prvi koji će deliti šibice – poručio je on.
Ridus je objasnio i da je njegov lik prošao dug put od autsajdera do desne ruke šerifa Rika Grajmsa (Linkoln) i kroz smeh dodao da bi, ako ikada dođe do apokalipse, želeo da Linkoln bude u njegovom timu. „Totalno bi me štitio“, rekao je on.
Peta sezona serije biće emitovana u oktobru.

Povezana vest:  ZAGREBAVANJE - IDA PRESTER POKAZUJE COOL LICE ZAGREBA