Geordie Shore 8GEORDI SHORE SE VRAĆA

Nigde nije lepo kao kod kuće, i zato je Geordie Shore ekipa još jednu sezonu ostala tamo gde pripada – u rodnom Njukaslu.
Spremite se za još jednu sezonu partijanja, opijanja, muvanja, raskidanja, svađanja i mirenja… Ono što nikako ne treba da očekujete od ove lude ekipe cimera jeste da će biti suptilni, stidljivi ili tihi, jer sve što oni rade dolazi uz veliki prasak.
Tako će biti i u osmoj Geordie Shore sezoni, koja počinje sa prikazivanjem na kanalu MTV od nedelje, 24. avgusta, u 22:20. Situacija će biti dovedena do usijanja. Ponovo. Ovog puta nemir će uneti dva nova, atraktivna cimera – Kyle Christie i Aaron Chalmers. Obojica su bacila oko na ukućanke, ali kako će ostatak ekipe reagovati na nove „igrače“ saznaćete ubrzo po početku serije.
Naravno, tu su još uvek nerazrešene čarke među ukućanima, nezalečene ljubavne rane i povređene sujete, ali nove romanse na pomolu koje će upravljati ponašanjem Geordijevaca.
Nova doza drame i ludih žurki stiže na vaše male ekrane – Geordie Shore 8 – od nedelje, 24. avgusta u 22:20, samo na kanalu MTV kanalu!
Reprize utorkom u 22:40 i sredom u 23:10.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Farmere zabavljala Jelena Karleuša