Nova nada poslasticara 2Premijera na kanalu TLC: Seks za Hitnu pomoć i Nova nada poslastičara

Seks za Hitnu pomoć

Povratak na urgentno odeljenje sa novim istinitim pričama o seksu koji je krenuo naopako, ispričanim od strane samih parova, lekara i kroz retrospektivu. U ovoj seriji gledaoci će upoznati jedan smeli par, Denisa i Ešli, koji je svoje seksualne igre preneo u supermarket. Ešli je pregledala gondole, dok je njen partner Denis aktivirao daljinsku seks igračka u njenim gaćicama iz drugog dela prodavnice. Ali, stvari su se iz zabavnih pretvorile u zastrašujuće kada je zujanje dovelo do toga da se Ešli oklizne i udari glavom, i završi u bolnici. Predstavljamo i Majkla i Josi, i njihov nastran ukus za slatkiše i seks koji ih je smestio u Hitnu pomoć kada je Majkl sipao 2 kg istopljenih gumenih bombona na Josi tokom seksa, pri čemu je zadobila opekotine trećeg stepena. Zatim, tu su i devica od 180 kg i njegova devojka, koji su prošli kroz zid zahvaljujući svojim ljubavnim aktivnostima, i još mnogo neverovatnih slučajeva intimnih trenutaka koji su se završili loše.

Povezana vest:  SRPSKI TOP MODEL by IVANA STANKOVIĆ, Epizoda V, sreda, Iz daljeg takmičenja eliminisana Tijana Bajin

TLC, od četvrtka, 18. septembra u 21:00

Nova nada poslastičara

Badi Valastro, zvezda emisije „Stručnjak za torte“, se vraća sa dvoje dodatnih stalnih sudija, čokoladera Žaka Toresa i Bobija Lojda, glavnog kuvara za kolače poslastičare „Magnolia Bakery“. U četvrtom serijalu je izvršeno i nekoliko izmena u takmičenju: kandidati će se takmičiti u parovima umesto pojedinačno, za priliku da rade za Valastra u novoj Karlovoj poslastičari u Las Vegasu, „The Venetian“, i veliku nagradu od 100.000 USD. Takođe će postojati i nova runda u svakoj epizodi, u kojoj će se najniže rangirani timovi takmičiti jedni protiv drugih u eliminacionom izazovu. Izazovi sada prevazilaze spremanje kolača i preuzimaju druge vrste poslastica i peciva. Gostujuće sudije u četvrtoj sezoni su: Dilan Loren, vlasnik poslastičare „Dylan’s Candy Bar“, Šon i Ketrin Love iz emisije „The Bachelor“ kanala ABC, Tereza Kaputo iz emisije „Medijum sa Long Ajlanda“ kanala TLC i Robert Englund, koji je glumio Fredija Krugera.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Discovery Channel: Život na žici, Obračun superljudi, Preživljavanje u automobilu i Put oko sveta sa 80 prevoznih sredstava

TLC, od srede, 24. septembra u 20:00