Ivana Mikovic
Ivana Miković u menadžerskom timu United Grupe
 
Ivana Miković, najnovije je pojačanje menadžerskog tima United Grupe i od novembra će preuzeti pozicju direktorke N1, prve regionalne dvadesetčetvoročasovne news platforme i ekskluzivnog CNN partnera za region.
-Izuzetno nam je drago što je Ivana prihvatila poziv da se pridruži timu United Grupe koji, sa vrhunskom ekipom novinara i urednika, projektom N1 planira da podigne visoko lestvicu u sektoru produkcije vesti, te da će njeno dugogodišnje medijsko iskustvo doprineti da još jači krenemo u osvajanje medijskog prostora u regionu. – ističu u United Grupi.
Ivana Miković, će se pridružiti timu N1 koji čine Brent Sadler, direktor uredničkog kolegijuma i bivši dopisnik CNN-a, Jugoslav Ćosić, direktor programa za Srbiju, Dubravko Merlić, direktor programa za Hrvatsku, Amir Zukić, direktor programa N1 za Bosnu i Hercegovinu i Rusmir Nefić, direktor produkcije i programa.
Ivana Miković ima višegodišnje profesionalno iskustvo u internacionalnim medijskim korporacijama. Profesionalnu karijeru započela je kao producentkinja u kompaniji BBC News Corporation. Televiziji Fox, pridružila se 2006. godne, takođe kao producentkinja, da bi zatim bila imenovana za menadžerku operativnih poslova, a potom i direktorku informativnog programa. Nakon akvizicije televizije od strane Antenna Grupe, imenovana je za direktorku informativnog programa Prve srpske televizije. Na toj poziciji je, pored vođenja dnevno-informativnog programa i programske koordinacije sportskih sadržaja bila zadužena i za kreiranje i implementaciju novih formata. U novembru 2013. godine preuzela je poziciju generalne direktorke na televiziji B92 na kojoj je za kratko vreme ostvarila zapažene rezultate.
Povezana vest:  Junske televizijske poslastice po svačijem ukusu