Walking Dead Season 5 CastProducent: Nova sezona TWD najambicioznija do sada

Nova, peta sezona popularne serije „Okružen mrtvima“ (The Walking Dead) „najambicioznija je do sada“, rekla je izvršna producentkinja Gejl En Herd.
Herd je „EW“-u rekla da je nova sezona, koja počinje 12. oktobra, „podigla lestvicu“ kako za likove tako i za samu seriju.
-Rik Grajms prihvata ulogu vođe na način kakav nije viđen ranijih sezona. A to utiče i na njegove odnose sa grupom -rekla je ona.
-Takođe smo snimili najambicioznije epizode kada je reč, ne samo o akciji, već i o nivou emotivne težine koju svi likovi osećaju – dodala je Herd.
Ona je, takođe, nagovestila da će se nova sezona fokusirati na širu grupu koja se ponovo okuplja i njihovo putovanje nazad ka gradu.
-Serija je većinu vremena bila smeštena u ruralno orkuženje. Ali u žbunju nikada nećete naći lek za zombi apokalipsu. Sada su na misiji, moraju da uđu u ono št mi zovemo Grad mrtvih – rekla je Herd.
-Ne samo da je to teško zbog gomile ‘šetača’ već tamo ima mnogo više mesta za sakrivanje gde njihovi neprijatelji mogu da se kriju. Koliko god da su ulozi bili visoki do ove sezone, sada su dodatno podignuti – rekla je ona.
Herd je naglasila i da će lične žrtve igrati značajnu ulogu u novoj sezoni, uz borbu junaka da prežive.
-Mislim da u ovoj sezoni duboko zalazimo u to šta znači žrtrvovati se kako bi naši junaci preživeli i pronašli lek – dodala je Herd.

Povezana vest:  Sigurni Viver zvezda nove TV serije