Whitney Houston Performs MilanTelevizijski film o Vitni Hjuston

Američka televizijska mreža LajfTajm prikazaće u januaru televizijski film o poznatoj američkoj pevačici Vitni Hjuston preminuloj 2012. godine, prenose danas američki mediji.
Glumica i rediteljka Andžela Baset (56), koja je 1993. godine na filmu igrala pevačicu Tinu Tarner, snimala je film o muzičkoj i glumačkoj karijeri Vitni Jhuston, kao i o njenom haotičnom odnosu s Bobijem Braunom i zavisnosti od droge i lekova.
Američku pevačicu će igrati malo poznata glumica Jaja DaKosta, dok će čuvene pesme Vitni Hjuston u filmu izvoditi Debora Koks.
U filmu će se čuti najpoznatije pesme – „The Greatest Love of All“, „I’m Your Baby Tonight“, „I’m Every Woman“ i hit „I Will Always Love You“.
Film „Vitni“ biće prikazan 17. januara na LajfTajmu koji je ove godine snimio film o holivudskoj divi Elizabet Tejlor s Lindsi Lohan uglavnoj ulozi.
Vitni Hjuston (49) je pronađena mrtva u kadi jedne hotelske sobe. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj davljenja, a navedeno je da su joj doprineli srčano oboljenje i kokain.
Pevačica je izdala 15 studijskih albuma a prema Ginisovih knjizi rekorda bila je ženski vokal s najviše nagrade, među kojima dve nagrade Emi, šest Gremija i 30 nagrada Bilbord mjuzika (Bilboard Music Award).
Prodala je više od 200 miliona albuma i singlova širom sveta I igrala u filmovima „Telohranitelj“ s Kevinom Kostnerom i ostvarenju „Sveštenikova supruga“.

Povezana vest:  Priča o najdominantnijoj armiji šimpanzi na Discovery kanalu