amy schumer

AMY SCHUMER VODITELJKA MTV MOVIE AWARDS DODELE NAGRADA

MTV je danas objavio da će Amy Schumer, poznata američka komičarka i glumica, biti voditeljka 2015 MTV Movie Awards dodele koje će se održati u ponedeljak 13. aprila 2015. u 06:00 po našem vremenu, a prenosiće se uživo iz sale Nokia Theatre L.A. u Los Anđelesu, Kalifornija.

Schumer je postala prva osoba koja je odjednom preuzela sve MTV naloge na društvenim mrežama kako bi sama najavila da će voditi program svojim provokativnim smislom za humor pred 210 miliona MTV fanova širom planete. Ovaj „takeover“ je uključio i sat vremena smešnih i šifrovanih tvitova, Instagram i Facebook postova, Vineova, Tumblr postova i Snapchat poruka, pre nego što je zapravo otkrila o čemu se radi.
„Počastvovana sam što ću voditi nagrade,“ rekla je Amy Schumer. „Potrudiću se da ponesem publiku sa sobom kao ‘teen mom’ #breaktheinternet #breakmywater“, bili su samo neki od njenih postova.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Jovana je za ženskog slugu izabrala Vendi, i postavila Marijana za muškog slugu

Poznata po mešavini iskrenosti i veoma direktnog smisla za humor, Schumer je kreator, zvezda, pisac i ekskluzicni producent serije „Inside Amy Schumer“ koja je nominovana za nagradu EMI, a prikazuje se na kanalu Comedy Central. Schumer će se naći i na velikom platnu u julu naredne godine u filmu „Trainwerck“, komediji koju je sama napisala i na čijoj je realizaciji radila sa režiserom Judd Apatowom. Schumer u ovom filmu glumi sa Bill Haderom, Brie Larson, Colin Quinnom, Vanessom Bayer, Tildom Swinton, LeBron Jamesom i Johnom Cenom. Film su producirali Apatow i Barry Mendel.
„Opako duhovita i intelektualno veoma oštra, Amy Schumer je možda jedna od najvećih nada i talenata u komediji danas i nalazi se na pragu epske godine za nju,“ rekao je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. „Oduševljeni smo što ćemo raditi sa Amy kako bismo stvorili nepredvidljivi i presmešni prikaz najvećih holivudskih blokbastera i najvećih zvezda u industrije na onome što obećava da će biti najbolja Movie Awards dodela ikada.“

Povezana vest:  13. FEDIS od 3. do 5. oktobra, selektor Radenko Ranković

2015 MTV Movie Awards će ponovo započeti letnju blokbaster sezonu, što obećava da će biti u pitanju još jedna veoma duhovita, eksplozivna i „preterana“ dodela u kojoj će se naći omiljeni filmovi fanova, kao i njihovi omiljeni glumci i muzičari. Osim toga, nadodeli će biti odata počast najboljim filmovima i nastupima od prošle godine, dok će se u njemu nalaziti i ekskluzivni, prethodno neprikazani momenti iz nekih od najviše očekivanih filmova za leto 2015. Nominacije će biti objavljene u dolazećim mesecima. Televizijski prenos će se prikazivati preko MTV svetske mreže od preko 60 kanala i 200 platformi na digitalnim medijima, čime će dospeti do preko pola milijarde domova širom planete.

Povezana vest:  Nova serija "VETERINAR SA PLAŽE BONDAJ" na Animal Planet kanalu