Antonija i Aleksandar -X FACTOR 2015
Aleksandar i Antonija: Odmah smo se sprijateljili

Ove nedjelje u 21 sat, na Prvoj televiziji kreće najveći pevački šou program na svetu ‘X Factor’! Kako snimanja odmiču, a sati na setu kojem provode su sve duži i duži, ne čudi da su se i voditelji showa sprijateljli. Antonija Blaće i Aleksandar Radojičić odlično se slažu, a ono malo slobodnog vremena što imaju, Aleksandar je kao pravi kavaljer iskoristio da Antoniji pokaže Beograd.
-Znate kako s nekim ljudima jednostavno kliknete na prvu. E tako je bilo i s Aleksandrom. Jako je simpatičan i odmah smo se sprijateljili. Vrijedan je i ne glumi zvijezdu iako on to jest. Gušt mi je raditi s njim i zajedno proživljavamo sve emocije kandidata X Factora. Jedva čekam da počne show na televiziji i nadam se da će gledatelji osjetiti taj adrenalin i atmosferu te da će naći svog favorite – otkrila je Tonka. Popularni glumac Aleksandar Radojičić koga je publika zavolela u kultnom serijalu „Montevideo“ otkriva kako se oseća pred početak šou-a i priznaje da ima malu tremu:
-Veliko je zadovoljstvo biti domaćin regionalnog projekta. Ovo je moja prva voditeljska uloga i posebno mi je drago što sarađujem sa Antonijom, budući da je ona vrhunski profesionalac i devojka sa sjajnom energijom. Uživao sam protehklih nedelja na snimanjima, druženju sa Antonijom i u razgovorima sa kandidatima, bilo je i više nego uzbudljivo, videćete! Iako sam profesionalni glumac, moram da priznam da imam malu tremu. Antonija mi daje maksimalnu podršku i mislim da se odlično dopunjujemo. Međutim, jedva čekamo da čujemo mišljenje publike, ono nam je najvažnije!
Kako su se Aleksandar i Antonija snašli u ulozi voditelja, kakvi su se kandidati prijavili ove godine I kakva je atmosfera u žiriju videćemo u premijernoj emisiji koja je na programu u nedelju 22.3. od 21h na Prvoj TV.

Povezana vest:  Premijera druge sezone nagrađivane serije "Komičari"