Tonci Huljic sa svojoj pr menadzerkom uziva u morskim specijaltetimaX FACTOR ADRIA 2015
Žiri X Factora nema velike zahteve

Budući da sudije regionalnog „X Faktora“, koji se svake nedelje od 20h prikazuje na Prvoj televiziji, imaju težak zadatak da na snimanjima budu maksimalno fokusirani u proceni kvaliteta takmičara, produkcija ovog šoua Tončiju, Massimu, Željku i Aleksandri ispunjava sve želje i potrebe.
Kako saznajemo, čuvena četvorka nema velike zahteve, osim da se u apartamanima uvek nalazi sveže voće i hladna mineralna voda. Poznato je da je Tonči Huljić veliki ljubitelj morskih specijaliteta, te je tako na poslednjem snimanju zatražio zdrav obrok pun vitamina. „Veoma pazim šta jedem, petkom uvek postim i obožavam da jedem morske specijalitete. Takođe, ne volim da ispadam iz svoje rutine, te tako zahvaljujući produkciji i na snimanjima imam mogućnost da se zdravo hranim. Naporna snimanja „X Faktora“ mi ne padaju teško. Nedostaje mi pomalo popodnevna dremka, ali šta da se radi, imamo puno posla, pa je to zaista nemoguće omogućiti. Sve ostalo funkcioniše super i veoma sam zadovoljan!“ – iskreno kaže Tonči.
Inače Tonči Huljić i njegov prateći bend Madre Badessa održali su prvi samostalni koncert pred punom Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog u Zagrebu na kojem su uživale brojne poznate ličnosti, kao i njegova supruga Vjekoslava I sin Ivan koji ga redovno podržavaju i gledaju svake nedelje od 20h u šou programu „X Faktor Adria“.

Povezana vest:  Svetski eksperti upozoravaju na trend istrebljenja životinjskih vrsta u strahu od korona virusa