csi cast s8 001Serija „Mesto zločina“ se završava posle 15 sezona
 
Američka TV mreža CBS potvrdila je da će se njena dugogodišnja serija „Mesto zločina: Las Vegas“ završiti ove godine, posle 15 sezona.
Popularna priča o grupi forenzičara, koja uz pomoć najsavremenije tehnologije pronalazi važne dokaze na neočekivanim i bizarnim mestima, biće krunisana dvosatnim TV filmom.
Serija, koju je producirao Džeri Brukhajmer, počela je da se prikazuje 2000, i imala je tri spin-offa – Istražitelji iz Majamija, Mesto zločina: Njujork i odnedavno CSI:Cyber.
Jedna od najzapaženijih bila je dvosatna epizoda pod naslovom „Ozbiljna opasnost“ (Grave Danger) koju je kreirao i režirao Kventin Tarantino.
Kako prenosi Gardian, u seriji su gostovali, između ostalih, Tejlor Svift, Džastin Biber i Čarli Šin.
Kuća CBS je najavila da će se u završnoj epizodi/TV filmu glumci iz prvobitne postave Vilijam Petersen i Mardž Helgenberger vratiti kao Gil Grisom i Ketrin Vilouz.
-Serija je bila jako bitna mreži. Bila je jedna od emisija koja je pomogla da se preokrene naš pravac i drago nam je da možemo da je završimo u pravom maniru – rekla je Keli Kal iz CBS-a i obećala „epski“ završetak serije koji će se emitovati 27. septembra.
Ljubitelji serije će moći da se uteše vešću da će se snimati druga sezona „CSI:Cyber“ čija je radnja smeštena u američkoj vojnoj bazi Kvantiko, sa Patrišom Arket u glavnoj ulozi.
Povezana vest:  Srpski Top Model by Ivana Stanković Epizoda 8, Eliminisana NERA PAŠTOR