Zdravo dete - 3Nova dečija emisija “ Zdravo dete“ na TV Mini Ultra

Kako da iskorenimo lenjost i utičemo da najmlađi zavole sport, kako da ih edukujemo o značaju zdrave i pravilne ishrane, ali i važnosti vitamina i u kojim se namirnicama oni nalaze… samo su neka od pitanja i tema kojima će se baviti nova zabavno-edukativna emisija „Zdravo dete“, na TV Mini Ultra.
Deca uz smeh i igru uče šta je zdravlje, šta su pravilne navike i kako da ih svakodnevno primenjuju, a na putu ka lepšem detinjstvu pomaže im Dr Feelgood, poznati nutricionista i promoter zdravog života.
U svakodnevnim, desetominutnim emisijama, gledaoci će imati priliku da pogledaju kako se najmlađi pripremaju za sportske treninge, kako se kuva zdrav obrok, ali i da li postoje zdravi slatkiši i kako se oni pripremaju.
-Unos vitamina, voća i povrća uz redovno vežbanje je ključ zdravlja, a smeh je, naravno, nazaobilazan. Hajde zajedno da se smejemo , vežbamo i naučimo mnogo toga novog – poručuje najmlađima, ali i njihovim roditeljima, Dr Feelgood.
Emisija Zdravo dete biće emitovana na programu TV Mini Ultra svakog radnog dana, od 18. maja, u terminima u 7:30, 12:25, 15:35, 19:25, 23:40, 03:55, kao i vikendima u 7:50, 12:50, 14:50, 20:55, 22:55 i u 04:20. Dečiji kanal Mini Ultra možete pronaći na poziciji 300 SBB kablovske mreže.

Povezana vest:  Martin Frimen u seriji braće Koen "Fargo"