FTWD CastComposite RGB V3

OD PONEDELJKA POČINJE „FEAR THE WALKING DEAD“

Premijerno prikazivanje jedne od najiščekivanijih serija širom sveta, „Fear The Walking Dead“, počinje u ponedeljak 24. avgusta 2015. godine.

Prva, produžena epizoda serije biće prikazana u istom terminu kada i američka premijera na AMC kanalu, a gledaoci će imati priliku da je pogledaju i u repriznom terminu od 22h istog dana. Od prve epizode, AMC kanal će emitovati seriju „Fear the Walking Dead“ sa srpskim prevodom.

Povezana vest:  OBJAVLJENA TOP LISTA NAJUSPEŠNIJIH MEDIJA U SRBIJI: TV Pink na drugom mestu sa najvećim rastom prihoda i novih radnih mesta!

Radnja novog serijala će se dešavati u Los Anđelesu i fokusiraće se na nove likove i zaplete, među kojima će centralnu ulogu imati razvedeni profesor sa sinom, psiholog srednje škole i njeno dvoje dece, čija će se porodična priča naći usred apokalipse zombija.

Emitovanje prve sezone serije u 22.00 biće ekskluzivno prikazano i na TV OBN, lokalnoj televizijskoj mreži u Bosni i Hercegovini koja sarađuje sa vodećom međunarodnom kompanijom u oblasti emitovanja i distribucije tematskih televizijskih kanala, AMC Networks International – Centralna Evropa.

Povezana vest:  Popularni Toni Dinozo napušta NCIS

Najnoviji trejler serije Fear the Walking Dead možete pogledati putem linka
http://www.amctvce.com/videos/fear-the-walking-dead-look-at-the-series