Grossbusters

Grossbusters – razotkrivanje najneurednijih soba

U mnogim sobama postoji „ona“ stolica na koju se bacaju stvari dok se gomila ne prevrne. Veličina te stolice i brda garderobe i krša na njoj može dosta da varira, ali šta se dogodi kada se cela soba pretvori u jednu veliku, nepreglednu deponiju?
Ukoliko želite da znate kako izgledaju najneurednije i najodvratnije sobe, ali sa bezbedne udaljenosti, onda je Grossbusters prava serija za vas. U novoj MTV-jevoj seriji voditelj Evan Spaulding i njegov tim pronalaze najprljavije sobe u Americi u pokušaju da nateraju vlasnika sobe da zauvek promeni svoje navike, ili će morati da pretrpi prikladnu kaznu.
Nakon inspekcije svake sobe, koje su toliko neuredne da će vam se stomak prevrnuti, Evan će gazdi sobe ponuditi dve opcije – „The Dirty Deal“, priliku da se iskupi tako što će srediti sobu, ili „Moment of Sahem“, odnosno javno poniženje. Za uzvrat će vešt tim Grossbuster dizajnera u potpunosti preurediti njihovu sobu i tako će ovim štrokavcima promeniti život iz korena.
Ukratko, Grossbusters je nešto kao „Pimp My Ride“ samo u sobnom fazonu, a na MTV kanalu možete da gledate dve vezane epizode nedeljom od 19:50 ili reprizno ponedeljkom u 21:00.

Povezana vest:  "Glee" sprema specijalnu epizodu - tribute Vitni Hjuston