Fashion Police

Crveni tepih sa dodele muzičkih nagrada u Holivudu u nedelju uživo na E! kanalu

Dok muzičke i druge zvezde koračaju crvenim tepihom pred dodelu nagrada 2016 iHeartRadio Music Awards, u nedelju 3. aprila voditelji Jason Kennedy, Sibley Scoles i ekipa E! emisije „Uživo sa crvenog tepiha“ obezbediće višestruko izveštavanje sa ovog događaja i to uživo u programu, online i na društvenim mrežama širom sveta. Zatim se slavlje nastavlja sa još više izveštaja o zvezdama Holivuda, kada će „E! News“ emitovati kompletnu analizu i atraktivne detalje sa glavnog dođaja i „afterpartija“, praćeno voditeljima Melissa Rivers, Giuliana Rančić, Brad Goreski, Margaret Cho i NeNe Leakes koji na zabavan način rekapituliraju nagrade i modni stil svih zvanica u okviru omiljene emisije „Fashion Police“ (modna policija).

Ne propustite E! izveštavanje sa iHeartRadio događaja:

3. april u 03:00

Povezana vest:  Predstavnici vodećih svetskih medijskih kuća impresionirani "Zadrugom”

E! News
E! News će predstaviti detaljan izveštaj sa ovog holivudskog događaja na svim platformama kroz 360 stepeni komunikacije. Ljubitelji pop kulture mogu se uključiti i saznati najnovije informacije na E! Online, E! Online mobilnoj aplikaciji, @eonline na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram), kao i na @E_News Snapchat. E! Online (www.eonline.com) objavljivaće najnovije informacije iz minuta u minut, intervjue, fotografije, video snimke i aktivnosti na društvenim mrežama u vezi sa događajem. Pored toga E! će objavljivati sadržaj sa društvenih mreža poznatih ličnosti, E! zvezda, i naravno, fanova, komentarišući o događaju u realnom vremenu. Možete uhvatiti svaki trenutak tokom svečanosti i imati ekskluzivan pogled iza scene na društvenim mrežama koristeći hashtag #Eredcarpet.

Live From The Red Carpet: The 2016 iHeartRadio Music Awards
3. april u ponoć (repriza 4. aprila u 17:00)
Ova mreža će ponovo dominirati crvenim tepihom nudeći gledaocima originalno iskustvo sa više platformi, za čime postoji potražnja fanova pop kulture. Uz E! voditeljski par Jason Kennedy i Sibley Scoles, Live From the Red Carpet povezaće gledaoce sa njihovim omiljenim zvezdama kroz zabavu i autentične intervjue, uhvativši spontano zanimljive trenutke koji se dešavaju tokom noći.

Povezana vest:  SHARK WEEK SE 24. AVGUSTA VRAĆA NA DISCOVERY CHANNEL SA VIŠE PROGRAMA O AJKULAMA NEGO IKAD

E! News
4. april u 22:00
E! News Jason Kennedy, Maria Menounos sa svojim timom komentarisaće poznate ličnosti i vesti sa prethodno održane noći nagrada, prikazaće snimke iza scene koji nisu viđeni ranije, kao i najizazovnije detalje sa zatvorenog „afterpartija“.

Fashion Police: The 2016 iHeartRadio Music Awards
6. april u 21:00
Slavlje se nastavlja kada se „Modna policija“ javi na dužnost. Voditeljka i izvršni producent Melissa Rivers, voditeljka i producent Giuliana Rančić i voditelj Brad Goreski, zajedno sa specijalnim voditeljima za 2016. Margaret Cho i NeNe Leakes, na zabavan način perdstaviće najistaknutije stajlinge poznatih sa dodela muzičkih nagrada iHeartRadio. Fanovi se mogu priključiti na Twitter-u, Instagramu i Facebook-u koristeći hashtag #FashionPolice.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Žiri osuo paljbu po kandidatima

Noći poput ove počinju sa E! kada krene Live From The Red Carpet: The 2016 iHeartRadio Music, kako na televiziji tako i online, i na društvenim mrežama 3. aprila u ponoć, a zatim dolazi E! News sa punom analizom događaja i dešavanja na afterpartiju 3. aprila u 03:00, praćeni čuvenom veoma zabavnom E! emisijom Fashion Police 6. aprila u 21:00

Live From The Red Carpet producira Wilshire Studios. Gary Snegaroff, Shaun D. Smith i Gerry Johnston su izvršni producenti.

Fashion Police producira Wilshire Studios. Melissa Rivers i Lisa Bacon izvršni producenti.