Kucne majstorije Jagode Beko foto Branislav Radisic

Kućne majstorije Jagode Beko ponovo na TV ekranima

Televizijska emisija „Kućne majstorije Jagode Beko“ posle višegodišnje pauze ponovo počinje da se emitujei  na TV ekranima.

Posle nekoliko godina pauze, na televizijske ekrane se vraća šarmantna  Jagda Beko sa svojim “Kućnim majstorijama”, koje su ovaj put rađene u  privatnoj produkciji “Multimedija Team-a” iz Beograda. Prva epizoda  emituje se u nedelju, 2.oktobra u 10.30 časova na TV B92. Planirano je da se u novoj sezoni snimi i emituje 15 epizoda u trajanju od dvadeset pet minuta, u kojima će uvek kreativnaiI inovativna Jagoda gledaocima pokazati kako da poprave, preprave I naprave razne stvari u svom domu.

Povezana vest:  DVOR 2011, Počinje “rat” u kraljevstvu, Maja i Miloš Bojanić na tronu

Biće to idealna prilika da se nauči nešto novo I da se uposle ruke. Korak po korak, Jagoda će objašnjavati gledaocima kako da od starog naprave novo ili da od novih materijala koji su se pojavili na tržištu nastane neko neobično malo umetničko delo koje će oplemeniti dom svakog od nas.

Povezana vest:  Lari Hegman u Očajnim domaćicama

Da podsetimo, “Kućne majstorije Jagode Beko” su se emitovale sa velikim uspehom dve sezone na RTS-u, a Jagoda je za kratko vreme postigla veliki uspeh i pobrala brojne simpatije kod građana Srbije.Posle nekoliko godina pauze pokazalo se ponovo interesovanje za ovaj tip televizijskog formata, te je Jagoda sa zadovoljstvom prihvatili da ponovo “majstoriše” na malim ekranima.

Povezana vest:  Tizer za TV seriju Žene sa Dedinja na sajtu YouTube

“Kućne majstorije Jagode Beko” emitovaće se svake nedelje u 10.30 časova na TV B92, a prva epizoda prikazuje se 2. oktobra.