nivea in der dusche visual 3Inovativan način nege kože za savremenu ženu – NIVEA In-Shower mleko i losion za negu tela pod tušem

Danas, kada je brzina imperativ svakodnevnog života, savremenoj ženi sve je teže da se izbori sa nedostatkom vremena. Živi se sve brže, a obaveza je sve više. Od modernih dama se očekuje da ujedno budu i uspešne poslovne žene i nežne supruge i brižne majke i vrhunske domaćice. Kako onda pronaći vreme za sebe, postići sve to i izgledati uvek zadovoljno i negovano? Nažalost, usled takvog tempa, najčešće smo primorani da uskratimo sebi vreme posvećeno nezi kože.

Istraživanja su pokazala da čak 43 odsto populacije širom sveta ne koristi losione za telo ili to čini veoma retko. Razlog za to je upravo nedostatak vremena i to što moramo da čekamo da koža upije losion ili mleko za telo pre nego što se obučemo. Da li možete da poverujete da je to sada prošlost? NIVEA In-Shower proizvodi za negu tela predstavljaju efikasan način da imate negovanu i zdravu kožu i da uz to svakoga dana osvojite onih nekoliko minuta koji će biti samo vaši.

Povezana vest:  Eksponati iz 18. i 19. veka u Delta Cityju

Negovana i hidrirana koža za samo nekoliko minuta!

NIVEA In-Shower mleko za negu tela nanosi se na vlažnu kožu, odmah posle tuširanja. Njegova bogata formulacija aktivira se u kontaktu sa vodom, a koža je trenutno upija, te nakon nanošenja nećete imati onaj lepljiv osećaj na koži kao kada koristite obično mleko ili losion za telo. Zatim je dovoljno da ga isperete vodom, a na površinskom delu kože ostaje zaštitni sloj koji je neguje i čini svilenkasto mekom, čak i nakon brisanja peškirom. Nanosi se količina kao i kod regularnog mleka ili losiona za telo, dakle, potrebno je namazati celo telo.

Kako koristiti NIVEA In-Shower proizvode za negu tela pod tušem:

1. Kao i inače istuširajte se gelom za tuširanje i isperite penu

2. Nanesite NIVEA mleko ili losion za negu tela pod tušem na vlažnu kožu

3. Isperite NIVEA mleko ili losion za negu tela pod tušem

4. Obrišite kožu peškirom i nasmejani krenite u susret planiranim aktivnostima

Hidrirajući zaštitni sloj će ostati na vašoj koži i nakon ispiranja vodom i učiniti je glatkom bez masnog osećaja na koži.

Povezana vest:  Poreske olakšice zajedno sa digitalizacijom šanse su za mala i srednja preduzeća

{vsig}NIVEA_IN_SHOWER{/vsig}

NIVEA In-Shower mleko za negu tela pod tušem

Bogata i hidratantna formulacija sa uljem badema za suvu kožu nanosi se još dok ste pod tušem. Mokra koža trenutno upija hranljive sastojke, tako da će čak i pošto isperete mleko i obrišete se, ona zadržati neophodnu hidrataciju.

250 ml, cena: 398 din

400 ml, cena: 590 din

NIVEA In-Shower losion za negu tela pod tušem

Hidrirajući losion za normalnu kožu nanosi se još dok ste pod tušem. Njegova negujuća formulacija obogaćena morskim mineralima aktivira se vodom, a vlažna koža je odmah upija. Nakon što isperete losion i obrišete se, možete uživati u baršunastoj koži.

250 ml, cena: 398 din

400 ml, cena: 590 din

NIVEA In-Shower Smooth mleko za negu tela pod tušem

Neodoljivo hidratantno mleko sa ši buterom za suvu kožu nanosi se još dok ste pod tušem. Rezultat je neodoljivi osećaj nežne kože odmah nakon izlaska iz kade. Pogodan za upotrebu nakon depilacije, ovaj proizvod ostavlja svilenkasto nežan osećaj na koži i pruža hidrataciju koja traje do 24 sata. Vlažna koža odmah upija hranljive sastojke. Isperite mleko, obrišite se i vaša koža će biti savršeno hidrirana.

Povezana vest:  „Naučno-fantastični osećaji budućnosti” obasjaće milansku Nedelju dizajna

250 ml, cena: 398 din

400 ml, cena: 590 din

NIVEA In-Shower kakao & mleko za negu tela pod tušem

Hidrantna formulacija sa kakao ekstraktom, naročito je pogodna za negu normalne i suve kože. Nanosi se odmah nakon tuširanja, dok ste još u kadi. Zavodljiv miris čokoladnih nota i senzualne vanile, dugo će se zadržati na vašoj koži. Isperite, obrišite se i spremni ste da uživate u prelepom osećaju nežne kože.

250 ml, cena: 398 din

NIVEA In-Shower med & mleko za negu tela pod tušem

Nežna formulacija sa ekstraktom meda hidrira i neguje normalnu i suvu kožu dok ste još pod tušem. Prepustite se zavodljivom mirisu meda i mleka uz blage note mošusa i vanile koji će osvojiti vaša čula. Isperite vodom, obrišite se i uživajte u neverovatno nežnoj i glatkoj koži.

250 ml, cena: 398 din