Daniel Kajmakoski - druzenje sa fanovimaZavršena prva „Naxi oaza“ u Delta Cityju
 
Koncerti najvećih domaćih i regionalnih zvezda, predstave za decu, kreativne radionice, nastupi iluzionista, modne revije, škole plesa i drugih sportova – bili su samo deo programa
prve „Naxi oaze“, u kojoj su posetioci Delta Cit-ja imali priliku da uživaju svakog dana, od 4. do 27. jula, u atrijumu šoping-mola.
Goca Tržan, Sergej Ćetković, Lena Kovačević, Van Gogh, Aki Rahimovski, Jelena Rozga, Sara Jovanović, Željko Vasić, Nevena Božović, Neverne bebe, „The Frajle“, Daniel Kajmakoski, Marko Mandić, Leontina i dečiji hor „Čarolija“… neki su od vodećih imena iz sveta muzike u čijim koncertima su posetioci Delta Cityja imali priliku da uživaju, kao i da se slikaju sa njima i dobiju autogram.
Pored odlične muzike, najmlađi posetioci družili su se na zabavnim kreativnim radionicama, u okviru kojih su crtali, slikali, pravili skulpture od plastelina, a imali su priliku i da uživaju na maskenbalu, dečijim predstavama i nastupima najboljih domaćih mađioničara i iluzionista.
Ali to nije sve… u okviru „Naxi oaze“ organizovane su i besplatne škole plesa, u okviru kojih su posetioci imali priliku da nauče da igraju salsu, tango, a predah u toku šopinga mogli su da naprave i na modnim revijama, u okviru kojih su predstavljeni aktuelni modni trendovi i najnovije kolekcije brendova u Delta Cityju.
Povezana vest:  Do boljeg metabolizma uz novi Balans+ suva šljiva sa mekinjama