RU FOAM FEST 2Zagrevanje za Belgrade foam fest Beach Edition – Žurkanje u peni na svetskom nivou

ECOrganization 02. avgusta na sportskim terenima Breg u Rumi organizuje petu jubilarnu promo zurku Belgrade foam festa.Na glavnoj bini najveće pena žurke u Vojvodini kao headliner nastupiće poznato ime komercijalnog house zvuka DJ Geo Da Silva. Kupanje u peni će trajati od 21 do 04 h, a ulaznice za događaj mogu se pronaći po ceni od 600 dinara u pretprodaji i 700 dinara na dan festivala.
Pored gosta iz Rumunije na Ru:FoamFest-u nastupiće DJ Kizami, DJ Dima, dvojac Seven or Eleven, a u specijalnom audio vizuelnom performansu, 5. rođendan obeležiće rezidenti RU:FoamFest-a – Osaka Vibe.
Kao i predhodnih godina, festival koji okuplja mlade iz cele Srbije, pored zabavnog dela, bavi se promocijom ekologije, a kroz akcije dobrovoljnog davanja krvi i prikupljanjem pomoći za ugrožene u poplavljenim područjima i promovisanjem humanitarnog delovanja.
Dok se pred miks pultom budu smenjivala poznati di džejevi, na topovima sa penom smenjivaće se poznate cice, kao i prethodnih godina, kada su prisutni „zapenili“ sa Stanijom, Nikolijom Jovanović, Gordanom Radić i drugim srpskim lepoticama.
Biće ovo nesvakidašnja uvertira u šesti po redu „Belgrade Foam Fest- Beach Edition“, koji će ove godine biti najveća open air žurka u peni u ovom delu Evrope, a održava se 30. avgusta na Adi Ciganliji.

Povezana vest:  Novi voćni jogurt Jogood jabuka i zova- najbolje kad probaš!