Gliss-Kur-Hyaluron-Hair-Filler
Gliss Hyaluron + Hair Filler proizvodi za kosu koja izgleda i do deset godina mlađe
 
Vremenom su našoj kosi sve potrebniji proizvodi posebno formulisani da bi zadovoljili potrebe kose starije strukture. Novi Gliss Hyaluron + Hair Filler, prva Gliss linija za obnavljanje koja sadrži hijaluronski kompleks, intenzivno obnavlja, čini mekom i daje volumen – za kosu koja izgleda 10 godina mlađe.

Sa godinama kosa gubi svoj volumen, mekoću i strukturu. Gliss Hyaluron + Hair Filler sa mikro-keratin tehnologijom i hijaluronskim preparatima deluje u tri efektna koraka kojima intenzivno regeneriše vlasi čineći ih mekim i dajući im volumen. Ova formula prodire u ćelije vlasi, popunjava strukturu unutar ostarele kose i jača vlakno vlasi. Prirodna unutrašnja jačina je obnavljena čineći da kosa ponovo izgleda zdravo.

Povezana vest:  Razbijamo predrasude: Ovo su žene koje su dokaz da ne postoje „muški“ poslovi

Poput preparata namenjenih isključivo obnavljanju kože, ovaj preparat je pažljivo kreiran da prema strukturi vlasi redovnom primenom daje optimalne rezultate. Šampon, balsam, balsam u spreju, i intenzivne maske iz palete Gliss Hyaluron + Hair Filler formulisani su da se idealno dopunjuju u svojoj efikasnosti. Ipak glavni proizvod u liniji je serum Gliss Hyaluron + Hair Filler koji se nanosi pipetom. On intenzivno jača vlas iznutra, istovremeno čineći je mekom. Na taj način kosi daje volumen čineći da izgleda primetno obnovljena, i na pogled i na dodir. Sa sistemom nanošenja pomoću pipete, ovaj proizvod se može pojedinačno dozirati i veoma precizno primeniti. Utrljajte serum između dlanova i nanesite ga na koren i celom dužinom kose.

Povezana vest:  Beč u borbi protiv nasilja