NIVEA moisturizing anti-wrinkleNIVEA hidratantne kreme protiv bora

Nove NIVEA hidratantne kreme protiv bora za negu lica pružaju intenzivnu hidrataciju i pomažu u redukciji bora, čineći kožu svežom, glatkom i baršunastom. Formulaciju sa uljem semenki grožđa koža brzo apsorbuje i pritom je obogaćuje moćnim antioksidansima koji se bore protiv starenja. Vitamin E i UV filteri sprečavaju nastanak bora usled izloženosti sunčevim zracima. Proizvedena od izuzetno delotvornih sastojaka, nova NIVEA hidratantna krema protiv bora intenzivno hidrira i neguje kožu, a dostupna je po vrlo pristupačnim cenama.
Ulje dobijeno iz semenki grožđa usporava proces starenja kože i čini lice zategnutim i mladim. Koža ga brzo upija i time zadržava svu potrebnu vlažnost. Ulje semenki grozđa štiti kožu od preranog starenja zahvaljujući antioksidansima koji sprečavaju štetno dejstvo slobodnih radikala na ćelije kože. Povećava proizvodnju elastina i hijaluronske kiseline u ćelijama kože. Time se povećava elastičnost kože, a samim tim i smanjuju bore na licu.

Povezana vest:  Proglašena nova NESCAFÉ 3in1 Generacija!

NIVEA hidratantna dnevna krema protiv bora
Brzo-upijajuća formulacija sa uljem semenki grožđa i vitaminom E pruža koži dugotrajnu hidrataciju. Dubinska hidratacija kože smanjuje bore, a lice čini nežnim i mekanim. Uz to UV filteri pružaju efikasnu zaštitu od sunčevih zraka.
50ml, cena: 659 din

NIVEA hidratantna noćna krema protiv bora
Ulje semenki grožđa i pantenol regenerišu kožu tokom noći, intenzivno je hidriraju i ublažavaju tragove sitnih linija i bora na licu.
50ml, cena: 659 din

Povezana vest:  Beč: vrtić za male istraživače i pronalazače

NIVEA hidratantna krema protiv bora za predeo oko očiju
Obogaćena uljem semenki grožđa i vitaminom E, štiti od preranog starenja i dubinski hidrira osetljivu kožu oko očiju. Lagana formulacija koju koža brzo upija ublažava tragove nastanka sitnih bora oko očiju.
50ml, cena: 533 din