skolski-priborSjajni popusti za školarce u knjižarama Delfi

Knjižarski lanac Delfi obezbedio je školarcima 5% popusta na sve artikle renomiranih kompanija kao što su: Aceco, Amphora, Cartoleria, Klodovik, Lastva, Marina Company, Mišković, Novo Beogradsko Knjižarsko, Officecom i Statovac.
Popust od 5% na sav školski asortiman pomenutih kompanija važiće u periodu od petka 29. avgusta do nedelje 7. septembra 2014. godine. Ova akcija važiće u svim knjižarama Delfi.
Pored popusta na školski asortiman, u određenim knjižarama Delfi očekuje vas i neodoljiva akcija „Back to school“ za male školarce.
Knjižarski lanac Delfi i Pino-toys organizuju akciju „Back to school“ za najmlađe školarce. Kupovinom jedne Pino igračke od onih koje se nalaze na akciji dobijate na poklon još jedan artikal.
Probudite interesovanje vašeg deteta za svet slova i brojeva uz pomoć Pino slagalica. Ove igre možete pokloniti i detetu starom četiri godine najpre kao slagalice, a zatim kao sredstvo za opismenjavanje.
Akcija „Back to school“ će trajati u periodu od 29. avgusta do 7. septembra 2014. godine u sledećim Delfi knjižarama: 27. mart, Novi Sad, SKC, Čačak, Kragujevac, Vero, Niš –Voždova, Zemun, Kraljevo, Pančevo, Zira, Subotica, Kruševac, Bulevar, Novi Sad – Big Shopping Center, Užice, Knez

Povezana vest:  Deseti dečiji likovni konkurs Forma Ideale