5in1-EXTRAORDINARY-MASCARADeborah Milano predstavlja Extraordinary 5-u-1 maskaru

Proteklih godina, višestruko efikasna šminka zauzima top mesto na naslovnim stranama. Neki multifunkcionalni proizvodi su sada apsolutno obavezni za kreiranje neverovatno jedinstvenih izgleda.
Sasvim prirodno, brend Deborah Milano se nalazi u samom vrhu sa nizom višenamenskih proizvoda za lice, i danas s ponosom najavljuje lansiranje nove sve-u-jedan maskare. Ne samo da Extraordinary 5-u-1 Maskara pruža trepavicama fantastičan volumen, već i čitav spektar drugih prednosti, među njima dugotrajnu dužinu, uvijanje i definiciju, uz izgled veštačkih trepavica, zahvaljujući četkici revolucionarnog dizajna. Po rečima Jimmyija Johnsona: „Razlika između ordinary i extraordinary je to malo EXTRA“. Kao kod EXTRA-ordinary 5-u-1 Maskare!

Povezana vest:  Takmičenje javnih ličnosti u pravljenju sušija (FOTO)

Inovativna formula

Inovativna formula objedinjuje 5 neophodnih funkcija u jedan neverovatan proizvod. Obogaćena sinergijskim vlaknima i najlonskim mikro-kuglicama, maskara popunjava prostor između trepavica i oblaže svaku trepavicu od korena do vrha. Rezultat je trenutno povećan volumen i neverovatna dužina. Štaviše, grupa specijalnih polimera i smola oblaže trepavice fleksibilnim filmom i uvija ih, pružajući očaravajuću definiciju koja traje i traje.
Revolucionarni spisak sastojaka upotpunjuju Carbon Black Kompleks za zift crnu boju, prirodan kaučuk za zaštitu trepavica, kao i specijalna supstanca koja poboljšava sintezu keratina i jača trepavice.
Ali to nije sve. Da bi odgovorio na potrebe žena koje zanima bezbednost upotrebe, Deborah Milano se postarao da nova Extraordinary 5-u-1 Maskara ne sadrži mirise, što je čini bezbednom za osobe za osetljivim očima i one koje nose kontaktna sočiva. Oftamološki ispitan proizvod.

Povezana vest:  Pampers je organizovao proslavu Dana deteta na Zemunskom keju

Precizan aplikator
Extraordinary 5-u-1 Maskara ima preciznu četkicu sa vrhom koji je dizajniran da obuhvati čak i najsitnije trepavice u uglovima očiju – intenzivno ih definiše i pruži im povećan volumen. Za prelepo uvijene trepavice, pritisnite četkicu maskare uz osnovu trepavica i zatim je nežno podignite. Idealno za duge ili kratke trepavice.

Pakovanje
Delo poznatog italijanskog dizajnera Maria Trimarchija, pakovanje nove Extraordinary 5-u-1 Maskare, sjajno poput ogledala, reflektuje vašu jedinstvenu ličnost. Ukošeni oblik je talasast i omogućava veoma lako rukovanje.

Povezana vest:  U susret Davosu – sastanak svetskih PR stručnjaka u Pragu