Milica PavlovicHuawei predstavio glamuroznu reviju visoke mode Amato Haute Couture
 
Glamurozni spektakl „AMATO FASHION SHOW“, učinio je sinoć Beograd svetskom prestonicom  visoke  mode.  Revija čuvenog dizajnera Fure One, prvi put pred publikom u Srbiji, održana je u prisustvu više od 400 zvanica u hotelu Radisson Blu Old Mill.
Reviju je otvorila poznata pevačica Milica Pavlović, a među mnogobrojnim poznatim ličnostima bili su i Sandra Perović, Mirka Vasiljević i supruga amabsadora Narodne Republike Kine.
Posle uživanja u reviji na kojoj je prikazano preko 40 glamuroznih kreacija, gosti su druženje nastavili na after party-ju.
Huawei kao generalni sponzor podržao je glamurozni modni događaj umetnika koji je prikupio najbolje kritike na ovogodišnjem New York Fashion Week-u. Redovno na pisti na međunarodnim nedeljama mode uključujući London, Dubai, Los Anđeles i Majami, Furne je jedan od najperspektivnijih i najtraženijih dizajnera u svetu mode, što potvrđuje i zavidna lista poznatih koji nose njegove kreacije.
Među damama koje biraju haljine Amato Haute Couture su supermodel Heidi Klum, pevačice Jennifer Lopez, Katy Perry, Shakira, Nicole Scherzinger, Amber Rose i Nicki Minaj.
„Kada je reč o modi, ja ne volim da budem kao i svi ostali. Veoma važno za mene je da imam svoj identitet. Ja dizajniram zbog sopstvenog zadovoljstva. Za mene je to mnogo više od same haljine, ja volim da se igram sa stajlingom. Isprobavam stvari i menjam ih, dok ne postignem pravi i kompletan izgled“. Takođe, Furne otkriva svoju formulu za uspeh: „Naporan rad i marljivost. Ali, znate, postoji toliko mnogo talentovanih dizajnera svuda pa mislim da je potrebno i malo sreće. Biti na pravom mestu u pravo vreme. Imao sam sreće“, izjavio je Furne sa osmehom.
Amato Couture II
Huawei Ascend Mate 7 – sofisticirani dizajn
 
Kompanija Huawei je tokom sinoćne revije predstavila i premium model Huawei Ascend Mate 7, novi pametni super tanki telefon zlatnog kućišta.
Ispred kompanije Huawei, gostima se obratio Wang Yanmin, president device business CEE&Nordic:
„Kompanija Huawei, osim značajnih ulaganja u napredne tehnologije i pametna rešenja, posebnu pažnju posvećuje i dizajnu svojih uređaja. Sa svakim novim modelom pomeramo granice savršenstva i donosimo novo korisničko iskustvo. Stoga nam je posebno zadovoljstvo što smo baš večeras uz Amato Fashion Show predstavili i naš premium uređaj Ascend Mate7, koji odlikuju izuzetne performanse  i sofisticiran dizajn.“
Organizatori revije „Amato Haute Couture“ su  Murano Montenegro i Sky Music.
Povezana vest:  Film Majkla Džeksona Captain EO ponovo u Diznilendu