26

IVANA I BOGDAN KAO NIKE MANEKENI

Svojim rezultatima u prethodnom periodu, Ivana Španović i Bogdan Bogdanović zasluženo nose titulu novih idola mladih generacija na našim prostorima. Da najbolji idu uz najbolje, još jednom je dokazala i kompanija Nike, svetski lider u proizvodnji sportske opreme, odabravši ovo dvoje veoma uspešnih sportista za promotere svoje najnovije Tech Pack kolekcije, i tako ih uvrstili sa ostalim globalnim promoterima teniserima Rafaelom Nadalom, Serenom Vilijams, fudbalerom Kevinom Princom Boatengom, košarkašem Polom Džordžom i ostalim asovima.

Povezana vest:  U ĐAČKE KLUPE SA ZVEZDINIM ŠKOLSKIM PRIBOROM

20„Tech pack“ kolekcija naglašava figuru i pokrete sportiste, a dizajnirana je tako da telo ima potpunu izolaciju od uticaja spoljašnjih faktora, ali u isto vreme omogućava koži da „diše“. Pored udobnosti i prijatnog osećaja koji se podrazumevaju, Nike dizajneri su vodili računa i o zaštiti životne sredine.
Muški deo kolekcije ima reflektujuće rajsfešluse kojima naglašava specijalizovane detalje, ali i vodootporne materijale kojima pruža zaštitu od padavina. Ženski deo kolekcije ima oblik leptira koji elegantno prijanja uz telo, a oblik gornjeg dela omogućuje veći opseg pokreta.
Iako bi radije izabrali šorts i majicu, atletsku stazu i dvoranu, Ivana i Bogdan sjajno su se pokazali i ispred fotoaparata, u ulozi manekena omiljenog brenda.

Povezana vest:  Bečki projekat: prenoćište u „autobus-hotelu“