Marina i Dragan Stolic osnivaci Medica Aesthetica centra sa svojim timomMedica Aesthetica – Za pun sjaj lica i tela

Jedinstveni estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica, organizovao je druženje sa predstavnicima medija u restoranu Panta Rei na Dorćolu. Pored srdačnih, neformalnih razgovora o svetskim trendovima u oblasti estetske medicine, predstavnici ovog centra su tokom svog obraćanja predstavili i neke od tretmana koje preporučuju ženama i muškarcima koji od svog izgleda žele uvek maksimum bez ikakvih kompromisa.
Stvoren sa vizijom da ljudima pruži priliku za isticanje svoje prirodne lepote, centar Medica Aesthetica svoje tretmane prilagođava svakome individualno.
„Pregledi i konsultacije u našem centru su besplatni, jer je u ovoj oblasti medicine najvažnije odabrati pravu metodu za svaki tip kože i tela ponaosob. Svaki organizam reaguje makar za nijansu drugačije a naša je obaveza da svima omogućimo da postignu maksimalne rezultate.“ – izjavila je dr Marina Stolić.
Tokom detaljne prezentacije tretmana sukcesivnom vakumskom masažom (tretman SPM aparatom), zatim biološkim filerima i mezonitima, dr Stolić je nekoliko puta podvukla da ove savremene metode omogućavaju ljudima da se neposredno nakon tretmana vrate svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima.
„Pomoću SPM aparata, ciljano se razbija i leči celulit, kao i skidaju masne naslage sa željenih delova tela. Tretman se može ponavljati svakog dana i idealan je za brzo i efikasno skidanje suvišnih kilograma uz postizanje dugotrajnog efekta.“ – istakla je dr Stolić tretmane mezonitima opisala kao revoluciju u nehirurškom podmlađivanju lica i tela koja se dogodila tokom poslednjih godina.
„Mezoniti su biorazgradiva vlakna koja se plasiraju uz pomoć iglica različite dužine i promera. Implantacija niti u potkožno tkivo ima odličan lifting efekat i popravlja kvalitet i tonus kože do savršenstva.“
Široka primena tretmana biološkim filerima, opisana je kroz brojne primere svetskih zvezda poput Kim Kardašijan, Bar Rafaeli, Šeron Stoun, Žizel Bundsen koje ih koriste. Poseban osvrt, upućen je na takozvani „Drakulin tretman“ kojim se postiže podmlađivanje kože uz pomoć faktora rasta iz plazme.
„Naše telo je jedino mesto na svetu u kojem moramo da živimo, stoga o njemu moramo brinuti.“ – Ovom rečenicom, na najbolji način se opisuje pokretačka snaga zaposlenih u Estetsko-edukativnom centru Medica Aesthetica iz Beograda i uloga ovog centra u modernoj svakodnevici svakog čoveka.

Povezana vest:  PRVI BELGRADE ESPRESSO EXPO ODRŽAVA SE 25 I 26. MARTA