Duh Spanije u Tranzitu 1UZBUDLJIVI DUH ŠPANIJE U SAVAMALI OVE SREDE
 
Ljubitelji španske kuhinje i španskih vina imaće razloga da se ove srede susretnu u Savamali. Razlog za susret jeste veče posvećeno ovoj mediteranskoj kraljevini, domaćin je bar-restoran „Tranzit“ – a posetioci su dobrodošli već ove srede, 17. decembra od 20 časova.
Španija je mnogima asocijacija na leto, blagu mediteransku klimu i mnoštvo kulturoloških obeležja. Prave gurmane Španija asocira na jedinstvenu kuhinju koja kombinuje različite ukuse i uticaje. Tranzit ove srede od 20h donosi osvrt na špansku kuhinju uz posebne specijalitete, među kojima i „pulpo a la gallega“ – hobotnicu pripremljenu u bakarnom loncu i serviranu na poseban način. Posebna ponuda španskih vina biće pripremljena iste večeri, uz predjelo u vidu karakteristične pršute. Ulaz je slobodan uz rezervaciju mesta.
Tranzit je novo mesto smešteno u srcu Savamale zamišljeno kao eklektični bar-restoran i zona susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Koncept bar-restorana idealan je za one koji kasnu večeru vole da „protegnu“ u noćni provod, a da u isto vreme dožive nesvakidašnju fuziju ukusa i doživljaja. Jelovnik čini fuzija španskih, francuskih, grčkih i italijanskih kulinarskih specijaliteta, a poseban koncept takozvane „otvorene kuhinje“ omogućava gostima da u svakom trenutku imaju uvid u raznovrsnu ponudu, kao i kulinarske sposobnosti tima kuvara. Sa „one strane šanka“ posetioce čeka tim profesionalnih barmena, spreman da da odgovor na sve „žedne“ želje posetilaca.
Svakog dana, osim ponedeljkom, Tranzit radi kao bar-restoran, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz sjajan muzički program rezident DJ-eva. U četvrtak, 18. decembra, na programu je DJ set John Jogurta, već u petak, 19. decembra, svoj DJ izvešće Miloš Starčević, koji će se još jednom pojaviti i u subotu 20. decembra, u društvu DJ rezidenta Danijela Čehranova. Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h pa do ponoći.
Povezana vest:  USKRŠNJE RADOSTI ZA DECU U UŠĆE SHOPPING CENTRU