Finale -  MMM1327 jpg c3082748a1M 1
U Beograd dolazi najbolja svetska produkcija na ledu
 
Najskuplja i najveća produkcija na ledu u svetu ,“Ledeno doba uživo“, se upravo postavlja u Kombank Areni! Narednog vikenda arena postaje ledena dvorana, a da bi sve bilo spremno, stiglo je čak 9 kamiona opreme, od kojih dva prevoze ploče i mašinu za pravljenje leda, dok ostatak kamiona prevoze scenografiju, ozvučenje, svetlo i vrhunske kostime.
Dimenzije klizališta su 40mx20m, da bi bilo dovoljno prostora za 40 umetnika na ledu i mamute visine neverovatnih 4 metra! Postavka počinje stiroporom, na koji se stavlja sloj folije. Sledeći korak je postavljanje ploča dimenzija 6mx80cm povezanih sa cevima kroz koje prolazi freon iz mašine za led. Seledeća 24 sata se ploče „zalivaju“ vodom, koja se u dodiru sa njima hladi, sloj po sloj, sve dok se ne formira led debljine od 7cm do 9cm.
Najuspešnija predstava na ledu na svih vremena, „Ledeno doba uživo“, prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava. Ovo je fantastična mešavina filma, akrobacija, umetničkog klizanja i plesa, koja svoje gledaoce vodi u nove urnebesne avanture Ledenog doba pune neizvesnosti , uzbuđenja i smeha!
Još uvek ima ulaznica koje se mogu nabaviti na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke po cenama od 1900,na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i na blagajni Kombank Arene, na kojima vas očekuju oiginalni poklončići za kupljenih dve ili više karata!

Povezana vest:  Dan žena-savršena prilika za slavlje