Gucci Guilty Diamond Duo Creative - HR-JPGIskra želje: Gucci Guilty Diamond ograničeno izdanje

Opasan par se vratio. Gucci Guilty ljubavnici i varnice između njih inspiracija su za nove Gucci mirise ograničenog izdanja. Gucci Guilty Diamond baca provokativno novo svetlo. Zatočena u ovim novim ograničenim izdanjima je električna hemija prisutna između zvezda Gucci Guilty kampanja: glumaca Evan Rachel Wood i Chris Evans. Magnetski privučeni jednog drugom, odišu željom kada su zajedno, a Gucci Guilty Diamond simbolizuje njihovu intenzivnu strast.

Senzualna napetost između buntovnog ljubavnog para Gucci Guilty ogleda se u hipnotičkom odsjaju dijamanta, priželjkivanog dragulja koji odiše snagom i lepotom. Beskrajne tačke svetlosti zrače sa njegovih brušenih strana, svetlucave od obećanja. Njegova blistavost je provokativan poziv na koji se trenutno odazivaju Gucci Guilty ljubavnici, spremni da se prepuste iskušenju.

Povezana vest:  Škotski virus: ko bi sve da se otcepi?

„Kada smo započeli priču o Gucci Guilty mirisu, želeli smo da prikažemo savremeni par, žestoke kršitelje pravila koji su se ponašali u skladu sa svojim željama. Elektricitet između Evan Rachel Wood i Chrisa Evansa pruža novu provokativnost Gucci Guilty Diamond mirisima. Dijamanti su večna zagonetka. Privlači nas njihova lepota i svetlost. Poput dijamanata, strast poseduje neodoljivu snagu,“ kaže Frida Giannini, kreativna direktorka Guccija.

Bočice za Gucci Guilty Diamond stvaraju želju kroz svoj privlačan dizajn. Obavijene sjajnim metalom zlatne boje, stakleni otvori u obliku isprepletanih slova G otkrivaju boju mirisa. Bočica za Gucci Guilty Pour Homme ima stakleni stoper koji je glatko spojen sa svojom metalnom osnovom, dok profil bočice za Gucci Guilty Pour Femme prikazuje raskošan nektar u boji ćilibara. Dijamantski kristali umetnuti u predivno izrađene bočice svetlucaju provokativnim obećanjem. Mat crne kutije odlikuju zlatna isprepletana slova G, nepogrešiva oznaka Guccija.

Povezana vest:  Predstavljanje nove adidas by Stella McCartney SS11 kolekcije – Weekender sportska oprema za beg iz urbanog u prirodno

Gucci Guilty Diamond Pour Femme i Gucci Guilty Diamond Pour Homme odlikuje neuporediva olfaktorna priča, opojna, zavodljiva i uzbudljiva poput originalnih Gucci Guilty mirisa.

Gucci Guilty Diamond Pour Femme je topao ali upadljiv orijentalno cvetni miris sa hedonizmom u srcu. Namečući svoje senzualno prisustvo nagoveštajem roze bibera u vrhu, miris priziva afrodizijačkim srednjim notama među kojima su jorgovan i kardamon, i zatvara se čulnim amberom i sugestivnim pulsom pačulija.

Povezana vest:  5+1 savet kako da vam pauze za ručak budu bezbedne

Sa istim opojnim karakterom koji odlikuje njegovu ženstvenu verziju, Gucci Guilty Diamnod Pour Homme je intenzivan i aromatičan savremeni fužer osmišljen da provocira. Miris osvaja čula okrepljujućim notama italijanskog limuna i mandarine, drobljenih zelenih listova i roze bibera. Privlačno srce od lavande meša se sa toplim korijanderom, pomorandžinim cvetom i nerolijem, na slojevitoj muževnoj osnovi sačinjenoj od kedra i pačulija koja intrigira i zavodi.

GUCCI GUILTY DIAMOND EDT 50 ML 9448 din.
GUCCI GUILTY DIAMOND EDT 75 ML 13229 din.
GUCCI GUILTY DIAMOND MALE EDT 90 ML 11213 din.