NME Sensitive cooling
NIVEA MEN SENSITIVE COOLING linija proizvoda za muškarcei sa osetljivom kožom
Ispitivanja pokazuju da 57% muškaraca ima osetljivu kožu lica. Usled reakcija kao što su svrab, peckanje, crvenilo i iritacije, koža doslovno vapi za osveženjem i preko potrebnim osećajem hlađenja. Međutim, proizvodi za negu muške kože najčešće sadrže alkohol i mentol koji još više pojačavaju neželjene efekte. Zato NIVEA MEN donosi novu liniju proizvoda bez alkohola, obogaćenu umirujućim dejstvom kamilice, vitaminom E i morskim travama. Izuzetno blaga formula smiruje kožu i pruža joj prijatan osećaj hlađenja, istovremeno negujući osetljiva područja na koži.
 
NIVEA MEN Sensitive Cooling losion za negu posle brijanjaNIVEA MEN Sensitive Cooling gel za brijanje
Idealan saveznik za osvežavajuće i glatko brijanje. Formula bez alkohola, obogaćena kamilicom, vitamnom E i morskim travama, pruža koži prijatan osećaj hlađenja i omogućava ugodno brijanje bez peckanja. Štiti kožu od iritacija usled brijanja.
200 ml, okvirna cena: 389 din
 
NIVEA MEN Sensitive Cooling balsam za negu posle brijanja
Balsam obogaćen kamilicom, vitaminom E i morskim travama, ne sadrži alkohol i vrlo brzo se apsorbuje. Idealan je za muškarce sa osetljivom kožom koji žele trenutno da umire iritacije. Ostavlja prijatan rashlađujući osećaj posle brijanja.
100 ml, okvirna cena: 639 din
 
NIVEA MEN Sensitive Cooling losion za negu posle brijanja
Formula bez alkohola osvežava i rashlađuje kožu nakon brijanja, a ujedno pruža i efikasnu zaštitu osetljivoj muškoj koži. Kamilica, vitamin E i morske trave umiruju iritacije i sprečavaju dalje isušivanje kože. Mirisna kombinacija citrusa, bergamota i sandalovog drveta dodatno doprinosi prijatnom osećaju hlađenja.
100 ml, okvirna cena: 639 din
Povezana vest:  Otvorena multimedijalna izložba na otvorenom "Alisa u zemlji čuda"