Monopol SrbijaGospodin MONOPOL dolazi u Srbiju

Srbija će biti ovekovečena sopstvenom verzijom MONOPOL-a. Posebna edicija najpopularnije društvene igre MONOPOL Srbija će biti prva verzija tematski posvećena celoj zemlji!

Ljubitelji društvene igre će imati izuzetnu priliku da predlože šta žele da vide na MONOPOL Srbija tabli, a gospodin MONOPOL lično je najavio dolazak u Srbiju kako bi čuo predloge javnosti, što izradu ovog izdanja čini posebno interesantnim. Javnost će moći da nominuje svoja omiljena mesta, obeležja i lokacije koja će postati vlasnički posedi na tabli, putem Facebook stranice MonopolySerbia.

„Monopol tabla poseduje 22 polja grupisana po kriterijumima u osam zona“, izjavio je Lazar Vuković, direktor odeljenja za razvoj MONOPOL-a. „Izuzetno se radujemo da vidimo najbolje predloge iz kategorija „nasleđe“, „zabava“, „umetnost“, „sport“ i „festivali“ koji verodostojno predstavljaju Srbiju“, rekao je Vuković.

Povezana vest:  Počela kampanja „Mladi su akcija!“

Kreatori igre će izabrati najinventivnije predloge koji će krunisati tablu MONOPOL Srbija. Konkurs za davanje predloga će biti otvoren od 1. do 30. aprila 2015. godine, a glasanje za pobedničke predloge će trajati četiri nedelje. Pobednik, kreator najboljeg predloga, biće pozvan da na odabranoj lokaciji u gradu svečano otkrije ploču u zemlji sa natpisom MONOPOL Srbija 2015. Igra će biti dostupna na tržištu u novembru.

Pozivamo vas da dođete i podelite sa gospodinom MONOPOL mesta koja volite, a za nekoliko meseci kada igra bude lansirana, moći ćete da stanete i u igri kupite baš ta polja na oficijalnoj tabli MONOPOL Srbija.

Gospodin Vuković će zvanično najaviti otvaranje konkursa na konferenciji za medije. Svi prisutni će moći da se pozdrave i fotografišu lično sa gospodinom MONOPOL. Predstavnici medija će imati priliku da razgovaraju sa čelnicima kompanije Winning Moves na temu zašto je baš Srbija izabrana i koja obeležja mogu očekivati na tabli kada bude puštena u prodaju.

Povezana vest:  FONDACIJA PRINCEZE KATARINE DONIRALA ELEKTRIČNE KREVETE I DUŠEKE U VREDNOSTI VIŠOJ OD 38,000 EVRA ZDRAVSTVENOM CENTRU VRANJE

„Privilegovan sam što sam deo uzbudljivog projekta, kao što je kreiranje zvanične verzije MONOPOL Srbija“, istakao je Vuković. „Rođen sam i odrastao u Velikoj Britaniji, ali vodim poreklo iz Srbije, zbog čega se posebno radujem poseti ovoj zemlji i najavi da će Srbija dobiti svoju zvaničnu verziju MONOPOL-a“, dodao je Vuković.

MONOPOL Srbija verzija, koja će u novembru biti lansirana na tržište, ozvaničiće proslavu 80 godina od kako je kompanija Hazbro pustila MONOPOL u prodaju, davne 1935. godine.

Ukoliko želite da učestvujete, podelite svoj predlog na Facebook stranici MonopolySerbia ili ga pošaljite na e-mail adresu [email protected], kada konkurs bude zvanično otvoren.

Vaš glas sada može da bude novo polje na koje će generacije godinama želeti da stanu i kupe svoju omiljenu nekretninu ili znamenitost.

Povezana vest:  Zimska bajka dobila je svoju poštansku marku

Podelite svoj predlog i pozovite prijatelje da glasaju!

Ediciju MONOPOL Srbija predstaviće Winning Moves, kompanija licencirana za proizvodnju lokalnih MONOPOL izdanja kompanije Hazbro.

Da li ste znali?
Najduže igrana MONOPOL partija je trajala neprekidno 70 dana.
Tokom Drugog svetskog rata u Nemačkoj igra je služila da se zarobljenicima prokrijumčare mape za bekstvo, kompasi i prave novčanice sakrivene u igri.
Igra MONOPOL je korišćena za snimanje filma „Velika pljačka voza“. U sceni kada se okrivljeni kriju od policije oni igraju MONOPOL sa pravim novcem.
Među najtraženijim verzijama ove igre su „Čarobnjak iz Oza“ i „Elvis Presley“ edicija.
Od 1935. godine proizvedeno je šest milijardi zelenih kuća i dve milijarde crvenih hotela.