NIVEA Q10 Body Visual 1NIVEA In-Shower Q10 losion za ucvrscivanje kozeUčvrstite kožu dok ste pod tušem uz NIVEA IN-SHOWER Q10 losion za učvršćivanje kože

Hidratantna fomulacija koja se aktivira u kontaktu sa vodom, efikasno učvršćuje kožu za dve nedelje. Ovaj inovativni losion sadrži koži svojstven koenzim Q10 u obliku vidljivih zrnaca koja se tope u dodiru sa vodom pružajući neodoljivi efekat masaže i blagi osećaj hlađenja sa mentolom.

Povezana vest:  COCA-COLA VOLONTERI U ULOZI DEDA MRAZA

Do svilenkasto mekane kože vas vode četiri jednostavna koraka:
Kao i inače istuširajte se gelom za tuširanje i isperite penu
Nanesite NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože na vlažnu kožu
Isperite NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože.
Obrišite se i možete se odmah obući, uživajući u negovanoj koži.

Za razliku od mnogih piling proizvoda, novi NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože omogućava nežnu masažu sa osećajem čvršće, negovane kože, odmah nakon brisanja peškirom. U samo jednom koraku, lagano uklanja izumrle ćelije sa površine kože, pomaže učvršćivanje kože još dok ste pod tušem i pruža blagi osećaj hlađenja. Po rečima Sabine Schulz iz sektora Istraživanja i ravoja kompanije Beiersdorf, ovaj losion je idealan ukoliko želite brzo da postignete efekat zategnute kože.

Povezana vest:  Dejvid Bekam na snimanju za novu H&M kampanju sa Kevinom Hartom

NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože

Hidrirajuća fomulacija sa vidljivim Q10 zrncima i mentolom, aktivira se u kontaktu sa vodom. Uklanja izumrle ćelije sa površine kože i učvršćuje je za dve nedelje. Za nežnu kožu i blagi osećaj hlađenja.

250 ml, okvirna cena: 499 din
400 ml, okvirna cena: 679 din