doncafe nagradeDONCAFÉ NAGRAĐEN ZA VRHUNSKI KVALITET  U GLOBALNIM RAZMERAMA

Proizvodi Doncafé Brazil i Doncafé Professional Espresso kompanije Strauss Adriatic, jednog od vodećih proizvođača kafe u Srbiji, nagrađeni su prestižnim nagradama „Superior Taste Award“ za 2015. godinu od strane Internacionalnog instituta za ukus i kvalitet (iTQi) sa sedištem u Briselu. Oba proizvoda su dobila visoke ocene od strane žirija sačinjenog od međunarodnih stručnjaka a u žiriranju je učestvovalo 1257 prehrambenih proizvoda iz celog sveta.

Povezana vest:  Kajakašica Olivera Moldovan i rvač Aleksandar Maksimović pripremali su "Obroke za šampione" u MAXI supermarketima

Ova nagrada je još jedna u nizu potvrda predanosti kompanije Strauss Adriatic da brojnim ljubiteljima kafe u Srbiji i regionu ponudi proizvode napravljene od kafe punog ukusa, izuzetne svežine i vrhunskog kvaliteta. Na svakom Doncafé pakovanju prisutan je Aroma Expert pečat,  koji označava da proizvodi nastaju u zatvorenom sistemu proizvodnje sa ciljem da se arome u što većoj meri očuvaju.

Povezana vest:  Svečano otvoren prvi regionalni „CoffeeFest"

Doncafé Brazil napravljen je od najkvalitetnije Santos kafe sa brazilskih plantaža a Doncafé Professional Espresso sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu.

Strauss Adriatic je druga po veličini kompanija na maloprodajnom tržištu kafe u Srbiji (Doncafé i C kafa) i vodeći lokalni brend kafe na HoReCa tržištu. Nudi širok asortiman proizvoda, uključujući prženu i mlevenu kafu, espresso, mikseve i kafu od celog zrna za uživanje kod kuće, na poslu, u kafićima, restoranima i hotelima.

Povezana vest:  Novi trend za ovo leto - FREYWILLE kolekcija Spirit Of Africa