Dani Eucerina za sajt-01 1

Počinju vaši dani – Dani Eucerina!

Savršena nega na kraju leta po povlašćenim uslovima: Eucerin® preparati tokom septembra po 20 odsto nižoj ceni!
Kraj leta, povratak u gradske sredine i zahuktavanje nove radne sezone, svake godine donesu nam jednu vrstu stresa. Ali, posledice ovih promena ne trpimo samo mi i naše telo, već i naša koža. Čak i ako ste se po svim propisima čuvali negativnog sunčevog zračenja, prvi septembarski dani otkriće tragove koje je ostavilo leto – prikrivene akne,isušenost, hiperpigmentaciju….
Da bi se oporavila i pripremila za period koji dolazi Vaša koža traži povratak rutini u svakodnevnoj nezi, a to joj sada možete obezbediti po povoljnijim uslovima jer – Eucerin® misli na vas!
U periodu od 1. do 30. septembra Eucerin® preparate možete kupiti po ceni sniženoj za 20% i opremiti svoje police u kupatilu i kozmetičke torbice preparatima koji će vašoj koži omogućiti da se izbori sa negativnim posledicama leta, ali i da dugo zadrži one pozitivne i dobije zdrav izgled, sjaj i lepotu.
Popust od 20 odsto važi za sve preparate, osim za one koji su već na sniženju, a raspored akcije, koja traje tri dana u određenim apotekama i apoterkarskim lancima, možete saznati kod vašeg apotekara, u najbližoj apoteci ili na sajtu www.eucerin.rs. Ne propustite Vaše Eucerin dane!

Povezana vest:  Nikon najavljuje modnu saradnju sa Dž. V. Andersonom