hajmo hajde 4. dan1 002

Do nedelje radionice za školarce u Delta City-ju

Zabavna, ali i edukativna manifestacija za školarce i njihove roditelje „Hajmo, hajde, od škole ima vajde“, trajaće do subote, 5. septembra, u atrijumu Delta City-ja.

Od kreativnog pisanja, muzičkih radionica, časova javnog nastupa, predavanja o zdravoj i pravilnoj ishrani, do brojnih sportskih takmičenja – samo je deo programa predstojeće manifestacije koja ima za cilj da kroz igru i zabavu što bolje pripremi đake za prve školske dane.

Povezana vest:  MODNI SPEKTAKL U SLOVENIJI: Održan 14. Deichmann Magic Night

Tokom trajanja cele manifestacije najmlađi imaju priliku da crtaju radove u okviru likovnog konkursa „Planeta na kojoj živimo“, a pobednički rad biće izabran u subotu, od 19 do 20 sati.

Tek upisani školarci u subotu će imati priliku da demonstriraju svoje znanje i spremnost u okviru „Kviza za najspremnijeg đaka prvaka“, od 14 do 15 sati. Naravno, najbolji će osvojiti i zanimljive nagrade.

Povezana vest:  Zagrevanje za treću Nike trku „We Run Belgrade" u Delta Cityju

U okviru poslednjeg dana ovogodišnje maniestacije biće održana i zabavna dečija predstava “Marko Kraljević i musavi kesedžija”, u subotu, od 15 do 17 sati.

Delta City poziva najmlađe na druženje i zabavu, svakog dana tokom trajanja manifestacije, od 11 do 20 časova, a tačan program održavanja radionica nalazi se na sajtu www.deltacity.rs.