SOFA Vanja Grbic 02

Vanja Grbić i SOFA za aktivan život mladih

 

Legenda srpske odbojke, Vanja Grbić, iznenadio je studente i omladinu, koji su se zahvaljujući udruženju SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) tokom leta besplatno rekreirali na jednoj od omiljenih destinacija Beograđana, Adi Ciganliji.  Potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije posetio je trening odbojke na pesku, prilikom čega je svoja bogata sportska iskustva podelio sa studentima i omladinom, podučio ih tajnama odbojke i pozvao da se aktiviraju u što većem broju.

Povezana vest:  Poznati igrali košarku za Tijanu Ognjanović

„Entuzijazam koji mladi ljudi poseduju, kao i želja za druženjem, uvek me motivišu da nastavim da im prenosim svoja iskustva. Kroz ovakvu vrstu fizičkih aktivnosti mladi imaju priliku da nauče kako da prihvate i tolerišu druge, kako da se ponašaju u timu, ali u isto vreme da spoznaju sebe, saznaju koji su im limiti, kao i šta je potrebno da urade da bi postigli svoj cilj“, rekao je Vanja Grbić. 

Povezana vest:  TELENOR: United Grupa nastavlja sa medijskim pritiskom i neosnovanim tužbama u ilegalnoj borbi za svoju tržišnu poziciju