Penelope capsule collection image 1

Ekskluzivna kolekcija s potpisom Penelope Cruz

Penelope Cruz, jedna od najseksipilnijih žena sveta i muza omiljenog italijanskog brenda modnih dodataka, Carpisa, u tandemu sa sestrom Monicom, dizajnirala je ekskluzivnu liniju ručnih i putnih torbi koje donose spoj španskog šarma i italijanske elegancije.

Kolekciju koju potpisuju šarmantne sestre Cruz, odlikuju različiti uzorci i boje, a jedno im je zajedničko – bezvremenski, ženstveni dizajn i savršena harmonija elegancije i šarma. Ključni noviteti capsule kolekcije su ručne torbe koje se mogu nositi na više načina – posebno oblikovani patent zatvarači pružaju mogućnost da od ručne torbe, idealne za dnevne prilike, u jednom potezu dobijete elegantnu torbicu, stvorenu za večernje izlaske.

Povezana vest:  “USKRŠNJE JAJE OSMEH DECI DAJE”

Penelope capsule collection image 2

Senzualan i elegantan dizajn najpoznatijih španskih sestara, vidljiv je i u liniji kozmetičkih torbica, koje su ukrašene vintage elementima, dok liniju putnih torbi krasi sofisticiran dizajn i naglašeni detalji. Sve ručne torbe iz capsule kolekcije izrađene su od prave kože i dolaze u trendi bojama, tamno zelenoj, braon i sivoj.

Palata Venezia, scena nove kampanje, izabrana je kako bi prikazala italijanski duh i dragocenost kolekcije. Smeštena u Rimu, ukrašena je veličanstvenim uglovima, starim i plemenitim arhitektonskim elementima, prekrasnim freskama i luksuznim dvorištem.

Povezana vest:  Mapeti kao turistički promoteri Njujorka

Penelope Cruz capsule kolekciju potražite u Carpisa radnjama na sledećim adresama:

BEOGRAD
Delta City
Bulevar kralja Aleksandra 224
Ušće Shopping Center
Knez Mihailova 39
Stadion Shopping Centar
Bulevar kralja Aleksandra 38

NOVI SAD
Zmaj Jovina 21
BIG Shopping Center

KRAGUJEVAC
Kragujevac Plaza

KRALJEVO
Omladinska 21

ČAČAK
Kuževljeva 16