P-20140412-00026 NewsPrijavi se za najveću životnu avanturu

Možeš li sebe da izazoveš i kreneš na epsko putovanje bez svog telefona, novca ili kompjutera? Da li si student koji ima dva prijatelja koji bi sa tobom išli i kroz vatru? Ako je odgovor pozitivan, onda vam ostaje još 10 dana da se prijavite za Red Bull Can You Make It? avanturističku trku, u kojoj timovi od tri člana moraju da stignu do Pariza, koristeći samo limenke Red Bulla kao valutu.

Kažu da je Pariz uvek dobra ideja. A znaš li šta je još bolje? Da tu ideju pretvoriš u stvarnost. Stotine timova iz celog sveta uspelo je da stigne do finiš linije u 2014. godini. U 2016. izazov čeka 165 timova iz više od 50 zemalja.

Povezana vest:  OTVOREN REGIONALNI KONKURS ZA MLADE DIZAJNERE: YOUNG BALKAN DESIGNERS 2016

Šta je o svom iskustvu iz 2014. godine rekao tim Beach Bull Blondies: „Ovo je verovatno najbolja stvar koja nam se dogodila. Zahvaljujući ovom iskustvu smo stekli određenu perspektivu: upoznali smo ljude iz celog sveta koji uživaju u jednostavnim stvarima u životu, putovanjima i avanturi. Još uvek ne možemo da verujemo da smo ovo iskusili – sve je bilo kao san.“

Odabrani timovi će biti poslati na jednu od pet polaznih tačaka u Evropi. Barselona, Firenca, Berlin, Edinburg i Prag će biti startne tačke za avanturiste koji kreću na trku do Pariza. Timovi moraju da stanu na šest stanica pre nego što stignu do finiš linije, što će uključivati Kopenhagen, London, Budimpeštu, Ženevu, Bordo, Beč, Krakov, Veneciju i Madrid.

Povezana vest:  Upoznajte Barcaffè Barrel Aged espresso - savršen spoj vrhunske kafe i najboljeg džina

Svakom članu pobedničkog tima će biti dodeljena najbolja evropska letnja avantura za koju će se postarati Contiki. Tri člana pobedničkog tima će biti pozvani da budu Contiki Travel Ambasadori tokom leta, što znači da će putovati širom Evrope, prolaziti kroz razne avanture, dok će im smeštaj i prevoz biti obezbeđeni.

Poslušajte savet tima koji je već bio učesnik: „Ako se na nešto usresredite, bez obzira kako teško delovalo, uspećete u tome. Samo se prepustite i biće to najbolja stvar koju ste ikada uradili.“

Povezana vest:  BEOGRAĐANKA NAJLEPŠA DEVOJKA “MOTO SHOW DELTA CITY 2011”

U 2014. godini, timovi su ukupno trampili više od 16.000 limenki na svom putovanju. Jedna od najzanimljivijih trampi je bilo svega osam limenki za luksuznu večeru, hotelsku sobu, vožnju do aerodroma i let avionom! Krenite na putovanje: pripremite svoj šarm, strategiju i uzbudite svoje pratioce… Grad svetlosti će obasjati vaš trijumf!

Posetite www.redbullcanyoumakeit.com/sr/ za sve detalje i podnesite svoju prijavu do 14. februara 2016.

PHOTO: Dirk Mathesius/Red Bull Content Pool