Valentinovo image

Pet načina kako ga zavesti

Dan zaljublejnih je pred vratima. Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke proverene beauty trikove uz koje ćete na veče ljubavi zablistati u punom sjaju!

#1 Uspostavite kontakt očima

Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno tačno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa nazad na njega. Pojaviće se pred vama u trenu. Za blistav i zavodljiv pogled, pre izlaska nanesite NUXE Crème Prodigieuse® yeux Hidratantnu kremu protiv podočnjaka.

#2 Smejte se za njega

Muškarce privlače žene koje deluju srećno i zabavno. Koketna žena koja se iskreno smeje je puno zanimljivija i pristupačnija od ozbiljne žene, stoga kad razgovarate s njim, često se smejte. Delovaćete sretno i opušteno, što će ga sigurno privući. No, nemojte preterivati – vaša je misija zavesti ga, a ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

Povezana vest:  Završen Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam

#3 Zavedite mirisima

Miris je jedan od najjačih afrodizijaka. Nanesite malo senzualnog parfema na svoju kosu i zavežite je u rep ili jednostavnu punđu. Kad se konačno nađete s njim, jednostavno
oslobodite kosu iz repa ili punđe i dozvolite omamljujućim mirisnim notama da ga razoružaju.

A kada budete sigurni da je noćas samo vaš, malo senzualnog parfema nanesite i s unutrašnje strane bedara i prepustite se noći za pamćenje. Neodoljivo senzualne mirisne note slasnog NUXE Prodigieux® le parfum Čarobnog parfema u kombinaciji s vašom energijom izludeće svakog muškarca.

#4 Sjaj nakon tuširanja

Pridružite mu se pod tušem noseći na sebi samo belu T-shirt majicu. Kada postanete potpuno mokri, pretvorićete tuširanje u uzbudljivo iskustvo i praznik za njegove oči. Nakon tuširanja nanesite na sebe par kapi neodoljivo senzualnog Huile Prodigieuse® Or Čarobnog zlatnog ulja. Svetlucavi sjaj vaše kože pod zvezdama zavešće ga sigurno.

Povezana vest:  Gojaznost i raniji pubertet kod devojčica

#5 Za senzualne dodire

Iznenadite ga pri pogledu na krevet. Neka na njemu budete samo vi u visokim crnim štiklama – i ničemu više. A pre senzualnih dodira nanesite na celo telo samo ulje bogova – legendarno NUXE Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje, koje će kožu učiniti neodoljivo mekom, glatkom i mirisnom, kao stvorenom za dodire.

nuxe ljubavKupidovi pomoćnici iz srca prirode

Senzualan sjaj u noći

NUXE Huile Prodigieuse® Or Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem pretvara čak i najobičnije večeri u fantaziju.
Njegova presijavajuća tekstura sa zlatnim česticama je MUST HAVE prave zavodnice.
Ova neponovljiva i jedinstvena nega sa čak 6 draocenih biljnih ulja (makadamija, lešnik, borač, slatki badem, kamelija i kantarion) i vitaminom E sadrži svetlucave čestice koje u samo jednom koraku čine da kosa, telo i lice bljesnu i zasijaju neodoljivom privlačnošću.

Povezana vest:  Koka- kola lansira svoju marku mleka "Ferlajf"

Cena 50 m: 2.643 rsd
Cena 100 ml: 4.121 rsd

Dodiri strasti pretočeni u ‘ljubavnika’ vaše kože

NUXE Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje prvo je i najpoznatije višenamensko suvo ulje na svetu i najprodavaniji proizvod za negu tela u francuskim apotekama. Magičan je izvor užitka i glamura te spoj dragocenih prirodnih sastojaka koji će vašu kožu osvojiti u trenu.

Za senzualne trenutke nanesite na telo, lice i kosu i prepustite se neodoljivim trenucima.

Cena 50 ml: 1.881 rsd
Cena 100 ml: 3.234 rsd

Miris ljubavi i senzualnosti

Oblak senzualnog mirisa uzbudljivog Prodigieux® le parfum Čarobnog parfema zaokuplja sva čula, lebdeći na citrusnim notama cvetova narandže i mandarine, ushićenim cvetnim srcima ruže, gardenije i magnolije i na kraju uhvaćenog u notama prožetima vanilom i kokosovim mlekom.

Stvoren za prave zavodnice.

Cena 50 ml: 4692 rsd

NUXE proizvode potražite u apotekama.
www.nuxe.rs